Újra sínen a Tron 3, Jared Leto sem marad ki a filmből

  • Írta: szlav
  • 2023. január 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Jared Leto hosszú évekig kardoskodott a Tron: Legacy folytatása mellett, most pedig úgy tűnik, hogy a bizonytalan sorsú harmadik rész végre újra sínre került. A film címe Tron: Ares lesz.

A 2010-es Tron: Legacy nem volt akkora átütő siker, hogy egyből berendeljék a folytatását, de már 2015 óta hallhattunk pletykákat arról, hogy mégis érik az a bizonyos harmadik rész. Közel hat évvel ezelőtt, 2017-ben olyan szóbeszédeket is hallhattunk, miszerint a Disney Jared Letóval a fedélzeten szeretné elkészíteni a folytatást, miután a színész annyira érdeklődött a franchise iránt, hogy még producernek is beállt volna a harmadik részhez.

Nos, hosszú volt a hallgatás a projekttel kapcsolatban, de úgy tűnik, hogy a régi pletykák nem voltak alaptalanok: a The Hollywood Reporter legfrissebb infói szerint a Disney újra elővette a parlagon heverő projektet. A magazin szerint Tron: Ares lesz a film címe, az elnevezés pedig nem véletlen, így hívják majd ugyanis Jared Leto karakterét, aki igen, továbbra is előkelő szerepben áll a produkció élvonalában.

A szóbeszéd szerint Joachim Ronning, az ötödik  Karib-tenger kalózai-film társdirektora ülhet a rendezői székben, a forgatókönyvért pedig Jesse Wigutow (The Prince, It Runs in the Family) felel majd. Arról egyelőre nincs hír, hogy a Tron: Legacy színészgárdája (Jeff Bridges, Olivia Wilde, Garrett Hedlund) mind visszatérnek-e a folytatásra.

1.
1.
Matt8888
Remélhetőleg nem olyan lesz mint a Wreck-It Ralph 2. része
Sok potenciál volna a filmben, hogy egy rendesz 3. részt tudjon kapni.
Hasonló csillogás volt a matrix 4 körül, hogy ennyi év után milyen ambíciózus folytatást tudott volna kapni, aztán (szerintem) inkább ne lett volna a 4. rész.

Hasonlóan állok most már ehhez a témához, így a Tron-hoz is. Várnék egy jó folytatást, de félek, hogy hasonlóan kisiklott részt kapna mint a matrix 4
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...