Ilyenek lesznek a Like a Dragon: Ishin! minijátékai

Link másolása
Nem fogunk unatkozni a Like a Dragon: Ishin! fő küldetései között sem, hisz a Yakuza-játékokhoz hasonlóan itt is temérdek humoros melléktevékenység várja majd a játékosokat.

Most már a nyugati piacon is Like a Dragon néven találhatjuk meg majd a jövőben megjelenő Ryu Ga Gotoku-játékokat, melyeket korábban Yakuzaként ismerhettünk meg. A soron következő játékuk egy ez idáig kizárólag Japánban elérhető cím volt, a Like a Dragon: Ishin!. Már korábban láthattunk egy videót róla, melyben a játék harcrendszerét vizsgálhattuk meg közelebbről. Most pedig nézzük, milyen melléktevékenységekkel találkozhatunk majd a fő küldetések között!

Többek között elüthetjük az időnket különböző kocka-és kártyajátékokkal, hagyományos japán buyo tánccal, csirkeversennyel, horgászattal, véresen komoly és szórakoztató kő-papír-olló játékkal, kardvívással, valamint a karaoke sem maradhat ki az elfoglaltságok közül. A Like a Dragon: Ishin! 2023. február 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...