Loot boxokkal érkezik az új Skate

  • Írta: szlav
  • 2023. január 25.
  • Pletyka
Link másolása
Javában zajlik a Skate-reboot zártkörű tesztelése. A résztvevők beszámolói szerint a free-to-play üzleti modellre építő játék loot boxokat is tartogat majd.

Az Electronic Arts újabb zárt tesztkörre hívott néhány játékost, akik hamar be is számoltak az Insider Gamingnek a játék monetizációs taktikájáról. Azt már tavaly nyáron megtudtuk, hogy free-to-play címként érkezik majd a szimplán csak skate. néven futó anyag, most pedig az is világossá vált, hogy az EA miként próbál majd profitálni a virtuális deszkázásból: loot boxokkal.

Habár a regulációknak és a negatív felhasználói visszajelzéseknek hála évről-évre egyre ritkulnak a loot boxos rendszerek, az új Skate-játék az első tervezetek szerint még ragaszkodni fog ehhez a monetizációs megoldáshoz. Na, de hogy működnek majd ezek a dobozok (vagy ahogy a játék hívja őket, Swag Bagek)?

A tesztelők beszámolója szerint különböző kihívások teljesítésével csillagokat szerezhetünk, melyeket aztán két- vagy háromcsillagos Swag Bagekre válthatunk be. Habár a jelenlegi buildben kizárólag játék közben juthatunk csillagokhoz, egyértelműnek tűnik, hogy azokat valódi pénzért is megvásárolhatjuk majd a végleges játékban.

A Swag Bagek egyébként csomag összesen öt kozmetikai tárgyat (ruhát, festést, matricát, gördeszka kiegészítőt, pózokat, bútorokat, stb.) tartogat majd, minden csomag tartalma előre látható lesz, a lehetséges öt tárgy közül azonban csak egyet kapunk meg a kinyitáskor - arról egyelőre nincs hír, hogy milyenek a nyitási esélyek az egyes tárgyak közt. Megeshet továbbá, hogy már meglévő tárgy üti így a markunkat - ezt a duplikátumot ilyenkor a "Hype" nevezetű valutára válthatjuk, amellyel feltehetőleg egyenesen megcélozhatjuk egy-egy kívánt tárgy megszerzését.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...