Bemutatkozott a The Elder Scrolls Online: Necrom

  • Írta: szlav
  • 2023. január 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Elder Scrolls Online legújabb fejezete Morrowind keleti tájaira kalauzol bennünket, ahol egy új karakterosztállyal, az Arcanisttal fedezhetjük fel a tiltott mágia rejtélyeit.

Habár a szivárgások hamarabb érkeztek, ma este hivatalosan is bemutatkozott a The Elder Scrolls Online legújabb nagy fejezete, a Necrom. Az expanzió a Telvanni-félszigetre és Apocrypha tájaira vezet majd bennünket, ahol egy régi-új ellenfél vár majd bennünket az árnyak közt. Az új kiegészítő egyik legizgalmasabb újdonsága az új játszható kaszt, az Arcanist lesz - a ősi, tiltott varázslatok tudói nem félnek attól, hogy a legsötétebb tanításokat is hasznosítsák az ellenfeleikkel szemben.

Habár nyilvánvalóan a június 5-én (PC) és június 20-án (konzolok) érkező expanzió érkezése volt a nap legnagyobb TESO-bejelentése, a Bethesda csapata bejelentette, hogy mostantól minden The Elder Scrolls Online-játékos és az összes Xbox Game Pass-előfizető számára ingyenessé válik a játék összes korábbi fejezete, vagyis az alapjáték és a kiegészítők tartalma is. Ez tehát remek alkalom arra, hogy felzárkózzunk, mielőtt megérkeznek a következő nagy expanzió.

1.
1.
Hab
Nem igaz, hogy mostantól ingyenessé válnának a korábbi fejezetek. Csak egy pár napos trial verzió lesz, ha rendelkezel az alapjátékkal. Ráadásul a legutóbbi expanzió nem része a trial-nak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...