Izgalmas gameplay traileren a Redfall

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 25.
  • Videó
Link másolása
Egyértelmű, hogy a Left 4 Dead és a Dishonored szerelemgyerekéről van szó, vámpírokkal.

A játék alapötlete a fejlesztők szerint is egyszerű: ötvöztek mindent, amit maguk is szeretnek. Nyitott világ, FPS nézet, RPG elemek, magával ragadó játékvilág, érdekes történet, és vámpírok.

A játéknak egyedül vagy csapatban is nekieshetünk, a játszható karakterek kiegyensúlyozottak, egyedül is képesek felvenni a harcot a rájuk törő vámpír hordával. Akik egyébként igen sokfélék lesznek, mivel a vámpírok mellett azok halandó segítőit, a szektásokat is vadászhatjuk. Az egyes vámpírfajták megjelenése és képességei merőben eltérnek egymástól, így érdemes minden összecsapáshoz taktikusan hozzáállni.

Redfall szigete maga is olyan fontos lesz, mint a karakterek. A játék helyszíne tele lesz narratív elemekkel, részletesen kidolgozva. Akadnak biztonságos helyek ahol meg pihenhetünk, betárazhatunk és felvehetjük a következő küldetéseinket. Azonban nem csak a címszereplő szigeten fogunk kalandozni, hanem pszichikai helyszínekre is ellátogathatunk, ahol vámpírfészkeket számolhatunk fel.

A játék során a sziget egyes szomszédságait, lakóövezeteit kell felszabadítanunk, minden egyes megölt boss után egyre közelebb kerülve a végső főellenséghez, a vámpír istenekhez, akik aktívan akadályozni is fogják az előrehaladásunkat. Minél több vámpírt ölünk meg, annál morcosabbak lesznek, míg végül utánunk küldenek egy elit ellenséget.

A célunkat többféle útvonalon is elérhetjük, a pályák nyitottak és ösztönzik az improvizációt. Az arzenálunkban pedig megtalálhatjuk mindenféle mordályt a klasszikus lőfegyverektől egészen az izgalmasabb karóvetőkig.

A bejelentés alapján a Redfall 2023. május 2-án fog megjelenni PC-re és Xbox Series X/S-re, és természetesen elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában is.

4.
4.
zoli12i
Ennyit tudott kipréselni magából az MS?
3.
3.
GemForge
Ez jónak tűnik! (Mondom ezt úgy, hogy a Left 4 for dead teljesen hidegen hagy pl..) Mondjuk az Arcane-ban én még nem is csalódtam.
2.
2.
norbi27
"Redfall is the biggest, most ambitious game we have ever made."

Ehhez képest olyan, mint egy open world, FPS nézetű Fortnite röhejes vámpírok ellen, 10 éveseknek. Mintha 10+ évvel ezelőtt készült volna. Nagy csalódás :(.
1.
1.
crytek
Darktide mellett ezzel is lehet majd cooperálni munkatárssal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...