Kimarad a multi az új Metroid Prime-ból

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A várakozásokkal ellentétben végül nem lesz többjátékos mód a Metroid Prime harmadik részében. A szomorú hírt maga, Michael Kelbaugh közölte.
A várakozásokkal ellentétben végül nem lesz többjátékos mód a Metroid Prime harmadik részében. A szomorú hírt maga, Michael Kelbaugh közölte.

Egy GamePro-interjú során Kelbaugh (a fejlesztést végző Retro Studios elnöke) kijelentette, hogy semmilyen online játékmód nem lesz majd a Metroid Prime 3: Corruption-ben. Elmondása szerint rendelkezésre álló erőiket csak az egyjátékos mód csiszolgatására tartogatják. Ez a cím ugyanis a szingli játékról szól.

Korábban online kooperatív módról is szóltak a pletykák, azonban mint kiderült, abból sem lesz semmi. Remélhetőleg korábban tett kijelentésüket komolyan gondolták a készítők, miszerint a Metroid Prime 3 a Halo megjelenése óta a legforradalmibb FPS lesz - mi szurkolunk nekik. A hírrel együtt tizenhét új kép is landolt galériánkban.
5.
5.
SWBF2
Minek bele multi?Ez direkt az MP3 történetének a befejezésére koncentrál....
4.
4.
I
Azért én még így is kipróbálnám. ;)
3.
3.
I
A játékra én is kíváncsi vagyok.
2.
2.
Rod
Nem baj a multi hiánya, az MP1-ben sem volt, mégis kegyetlen jó játék... A MP3 pedig azért késett, mert azt mondták, addig nem adják ki, míg nem lesz TÖKÉLETES... :D Ilyen kijelentés után már elég kiváncsi lettem
1.
1.
I
Nekem a Metroid Prime Hunters van meg. Szerintem azon elég jó a multi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...