Hírek a filmvilágból

  • Írta: Avium
  • 2004. április 27.
  • Hír
Link másolása

Gamekapocs - Több új filmmel is szolgálhatok nektek. Mindenekelőtt a számomra legkedvesebb Garfield-ot említeném. Végre megfilmesítették mindannyiónk álltal szeretett Garfieldunkat! Szépen megoldották a grafikai részét, már csak az eredeti Garfield poénokra leszek kiváncsi. A bemutatóból eleget látunk ahhoz, hogy ezt a kellemes, az egész család számára nézhető filmhez kedvet kapjunk. A bemutatója Amerikában Júni 11-re várható. Mivel a mostani beszámolóm nagyjából csak fantasy/sci-fi kategóriás filmekből áll, így a sorrend ezekután talán már nem is fontos.

 

Jön Godzilla is! A japánok megmutatják! Most először, az 50 évvel ezelőtti Godzilla vágatlan verziója kerül a nagyközönség elé ezév nyarán. Lesz mindenkinek módja nosztalgiázni.

 

Ha már a régi hangulatú filmeket említjük, Sky Captain is bevetésre készülődik. A film az amerikai fekete fehér fantasy filmeket idézi, mai technikával. Régi stílusú repülők vadásznak hatalmas robotokra és madárszerű repülőgépekre. Remek a látványvilág, és érdekes hatású a fekete-fehér mozi. A film több neves szereplőt is felvonultat, úgy mint: Angelina Jolie,  Jude Law, Gwyneth Paltrow. Várható vetítés: nyár.

 

Will (Wild West) Smith legújabb filmje következik. Címe I, Robot, és rendkívül épületes story-ra számíthatunk. A történet valahogy így hangzik: az emberek már jóideje együttélnek a robotokkal, akik 3 alapszabályt követve szolgálnak minket, és védik önmaguk épségét. Persze egyértelműen a szabályok közé van sorolva az is, hogy embert soha nem bánthat robot. Will Smith egy gyilkossági nyomozót alakít, és miután feltehetőleg egy robot megöl egy embert, élete feje tetejére áll. Mit nem várnánk, robotinvázió, az emberi faj veszéjben, és a haszonélvező a gonosz robotgyáros. Azt hiszem nem lehet kérdéses ki menti meg a világot. Majd meglátjuk mi sül ki belőle. Ez a film is nyár környékén várható.

 

Legutolsó befutónk a Hellboy. Gondolhatnánk megint egy Marvel képregény megfilmesítés, de NEM! Nekem fantasztikus élményt nyújtott a trailer. Kicsit X-Men, kicsit más, egy titkos szervezetről szól, akiknek a feladata a pokolból a földre jövő teremtmények visszatuszkolása a legmélyebb bugyrokba. Igazán látványos filmre számíthatunk, rengeteg speciális effektel, tomboló szörnyekkel, és szörnyeknek kinéző emberbarát lényekkel. Mint felsorolásunk minden filmje, ez is a nyár “slágerének” ígérkezik.

 

                                                      Garfield Trailer

 

                                                    Hellboy Trailer

 

                                                 I,Robot Trailer

 

                                              Sky Captain Trailer

 

                                            Godzilla Trailer

4.
4.
Lock
A Sky Captain trailert megnéztem, kellemes csalódás, és elég nagy nevek játszanak benne... Nekem teccik.
3.
3.
Avium
A Sky Captain nagyon jo lesz sztm! Imadom a regi style nagy robotok fighting filmeket! :D Amugy a Hellboyt amikor letoltottem fenntartasokkal neztem, de kellemes meglepi. Egyszer tuti nezheto elvezetes ekson!
2.
2.
badguy
"...nem véletlenül Isaac Asimov könyv alapján íródott?" -- de. viszont nem véletlenül. :)
1.
1.
Lock
Az "Én a Robot" az nem véletlenül Isaac Asimov könyv alapján íródott? Mitha Ő írta volna... de nem vagyok teljesen biztos benne...
A Sky Kapitány is érdekel, de a többi nem az én világom. Egy pár jó Sci-fi-t igazán megnéznék már...
Talán ez a Hellboy még emészthető lesz. Legalábbis jó lenne, ha jó lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...