Gameplay videón a Redemption Reapers

Link másolása
A Fire Emblem-szerű, körökre osztott harcrendszert használó stratégiai RPG-k táborát erősítő Redemption Reapers egy átfogó bemutató videót kapott.

Még tavaly decemberben jelentették be a Fire Emblem-veterán által készülő új SRPG-t, a Redemption Reaperst.  Masayuki Horikawa korábban számos Fire Emblem-epizódon dolgozott, legújabb alkotása pedig erősen merít ezekből. A körökre osztott harcrendszer, a pálya sakktáblás felosztása, valamint a különböző stratégiai és fejlesztési lehetőségek legalábbis erre utalnak.

A hangulatos kedvcsináló előzetesben bepillantást nyerhetünk a játék világába, valamint közelebbről is szemügyre vehetjük a karaktereket és a játékmenetet. A játék harcrendszere számos lehetőséget biztosít majd a taktikázásra, továbbá a karakterek közötti kapcsolatok ápolására is komoly figyelmet kell majd fordítanunk.

A Binary Haze és az Adglobe csapata által készülő játék 2023. február 23-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre, 50 dollárba fog kerülni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...