Két új Far Cry-játék van készülőben

  • Írta: szlav
  • 2023. január 27.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint nem csupán a Far Cry 7 van már javában készülőben, de egy önálló multiplayeres címet is készít a Ubisoft, szintén a Far Cry világában.

Hivatalos bejelentésre még nem került sor, vagyis az Insider Gamingtől érkező pletykákat érdemes egyelőre enyhe fenntartásokkal kezelnünk, az azonban mindenképp beszédes, hogy a belső forrásokból érkező infókat a Kotaku is megerősítette. A hírek szerint a Ubisoft fejese, Yves Guillemot egy belső vállalati helyzetjelentés során két új, már javában készülő Far Cry-játékról is említést tett.

Az első ezek közül egyáltalán nem meglepő, hiszen a Far Cry-széria hetedik nagy, számozott epizódjáról van szó. Érdekesség azonban, hogy a pletykák szerint a fejlesztők maguk mögött hagyják a Dunia Engine-t (a Far Cry 2 óta ennek a motornak az iterációi hajtották a széria összes epizódját), helyette pedig az Avatar: Frontiers of Pandora alatt duruzsoló Snowdrop Engine-re építik a nyílt világú lövölde új epizódját. A Far Cry 7 fejlesztése egyébként jelenleg a Project Blackbird kódnév alatt fut.

Érdekes hírek a fentiek is, ennél is izgalmasabb egy másik Far Cry-játék, a Project Maverick érkezése. A szivárogtatók információi szerint ez egy teljesen önálló, standalone projekt lesz, amely egy multiplayerre kihegyezett online játékként erősíti majd a franchise-t. Az első infók alapján a Project Maverick egy kivonásos játék lesz, hasonlóan az Escape From Tarkovhoz vagy a Call of Duty: Warzone 2.0 DMZ-módjához.

Az alaszkai vadonban játszódó meccseken fontos szerepet kap a túlélés, a lootolás és persze a kivonás, de nem marad el a hasonszőrű címek permadeath-mechanikája sem. Az Insider Gaming szerkesztői már screenshotokat is láttak játékból, ezeket azonban egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

6.
6.
Hoki György
Érdekes lesz, élveztem a 6-ot, de a közepétől nagyon el lett nyújtva, a vége pedig iszonyatgyenge lett a többihez képest. Azért hátha jó lesz a kövi.
5.
5.
markoci555
#2: There are dozens of us, DOZENS!
4.
4.
crytek
#2: Far Cry szeretők vagyunk pár millióan
3.
3.
Nothing
#2: "We are many, you are but one!" XD

De viccen kívül, én is bírom az FC-t, szóval hajrá.
2.
2.
Kamukaze
#1: Miért, hányan vagy? :D
1.
1.
crytek
Várjuk szeretettel el lehet velük lenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...