A Life is Strange alkotói új játékon dolgoznak

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Még csak egy kép és egy Twitter bejegyzés ismert, azonban az is igen beszédes.

A Don't Nod stúdió Twitteren posztolt egy képet, ami egyszerre teaser, bejelentés és állás ajánlat is. Bár sok minden nem derül ki, az azonban biztos, hogy a fejlesztő-kiadó stúdió egy hangulatos, narratív központú játékon dolgozik, amiben hangsúlyos lesz a nosztalgia és a gyerekkori emlékek.

A poszt azonban egyben felhívást is tartalmaz olyan kreatív személyek számára, akik szívesen dolgoznának a stúdió montréali csapatában. A francia nyelvű linken keresztül 2D és 3D-s animátori és illusztrátori pozíciók érhetők el, de hangmérnöki és zenész munkakört is találni ott. Ennél többet sajnos nem lehet tudni a projektről, nagy valószínűséggel még a fejlesztés nagyon korai szakaszában járhatnak.

A Don't Nod mostanában főleg kiadóként tevékenykedik, azonban készítenek saját fejlesztésű játékokat is. Az sem kizárt, hogy a kép és az álláslehetőségek nem is egy projekthez tartoznak, mivel a stúdió korábbi bejelentése alapján 8 játékot akarnak megjelentetni 2 éven belül, ebből 5 saját fejlesztésű lenne.

Az említett címek közül az egyik minden bizonnyal a TGA 2022 adásán bemutatott Banishers: Ghosts of New Eden lesz, azt azonban már biztosra vehetjük, hogy a fent említett álláshirdetés nem erre a projektre vonatkozik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...