TGA 2022: Banishers: Ghosts of New Eden - íme, a Don't Nod új játéka

  • Írta: szlav
  • 2022. december 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Life is Strange és a Vampyr fejlesztőcsapata ezúttal szellemvadászatra indul az 1600-as években. Bemutatkozott a Banishers: Ghosts of New Eden.

A Focus Entertainment és a Don't Nod Entertainment gondozásában készülő Banishers: Ghosts of New Eden elsőként mutatta meg magát a The Game Awards színpadán. Mivel egy akció-szerepjátékról beszélünk, a játékmenet terén jó eséllyel a Vampyr akciódúsabb megoldásaihoz érdemes hasonlítanunk az új címet, annak helyszínéhez és történetéhez és témaköréhez hasonlót azonban korábban nem láthattunk a francia stúdiótól.

1695-öt írunk, a helyszín pedig az új világ, Amerika. A játékban két főszereplő, Antea Duarte és Red Mac Raith történetét követhetjük, arra azonban hamar rá kell ébrednünk, hogy a szerelmespár meséje a vártnál is tragikusabb. Anatea ugyanis már a játék elején meghal, így szellemként kísér majd bennünket a veszélyes kalandjaink során. Földöntúli lények, gonosz lelkek és ősi titkok várnák ránk, a látvány pedig nyilvánvalóan nagyon a helyén lesz.

1.
1.
crytek
Akadnak még érdekes játékok. Várólistás lett ez is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...