A Dead Space-remake készítői tovább foglalkoznának a franchise-szal

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 31.
  • Hír
Link másolása
Egy interjúban árulták el, hogy szívesen készítenének még több Dead Space-játékot, azonban semmi konkrétumot nem árultak el.

Phil Ducharme és Roman Campos-Oriola a GQ-nak adott interjúban árulta el, hogy nagyon szívesen foglalkoznának a továbbiakban is a Dead Space-franchise-szal.

Az interjú érdekes betekintést nyújt a remake elkészültébe. Többször is megálljt kellett parancsolniuk maguknak, hogy ne tegyenek be olyan modern funkciókat a játékba, amelyek bár a mai horrorjátékokban jellemzően szerepelnek, megölték volna a Dead Space hangulatát (pl. a gyors fordulás lehetősége). A projekt minden tagjának szereztek kulcsokat a Dead Space trilógiához, hogy végigjátsszák azokat, ezáltal megismerjék és átéljék a játékok világát, hangulatát. Azoknak is kötelező volt ez, akik amúgy játszottak már az trilógiával, hogy ne az évtizedes emlékekre hagyatkozzanak. Ezen felül a Dead Space rajongói közösségre is nagyban támaszkodtak, hogy elkerüljék azt a hibát, hogy "mi jobban tudjuk" az eredeti játék készítőinél.

A fejlesztőcsapat minden energiáját lekötötte a mostani játék elkészítése, úgyhogy most pihenni szeretnének, azonban a vakációzást követően szeretnének leülni az EA-vel a további játékok lehetőségéről. Hogy a következő projektjük is egy remake lesz, vagy esetleg a Dead Space 4, még nem tudni.

1.
1.
crytek
Ez egyértelmű volt a sikerek után. Előbb kiadnám a 2-3 Remake-et aztán jöhet a 4. rész
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...