Csúszik a Star Wars Jedi: Survivor megjelenése

  • Írta: szlav
  • 2023. február 1.
  • Csúszás
Link másolása
Március közepére vártuk a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatását, de úgy tűnik, Cal Kestisnek és csapatának szüksége van még egy kis időre, mielőtt elindulnának a következő nagy kalandjukra.

Az idei év legjobban várt játékának szavaztátok meg a Star Wars Jedi: Survivort, így sajnos sokatokat kellemetlenül érinthet a hír, miszerint közel másfél hónapot késni fog a játék megjelenése. Az Stig Asmussen és a és a Respawn Entertainment csapata egy nyílt levélben szólt a rajongókhoz, melyben mindenkitől elnézést kérve elárulták: a március 17-re tervezett megjelenést április 28-ig csúsztatják.

A direktor elmondása szerint ez az extra hat hét szükséges ahhoz, hogy a fejlesztőbrigád elvégezze az utolsó simításokat, legyen szó bugfixekről, stabilitást és a teljesítményt javító frissítésekről, illetve egyéb technikai javításokról - összességében az a cél, hogy a játékosoknak már az első napon tökéletes élményben legyen részük. Úgy hangzik, hogy mindannyian jobban járunk ezzel a rövid halasztással.

Asmussen elmondása szerint a Star Wars Jedi: Survivor közvetlenül a rajongóközösség visszajelzései szerint készült. A játék új helyszínei minden eddiginél nagyobbak, a mozgás és a harcrendszer is rengeteget fejlődött, mindezt pedig Cal és BD-1 történetének következő nagy fejezetére húzták rá.

A dátum tehát április 28. Ekkor érkezik a Star Wars Jedi: Survivor PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

14.
14.
Hoki György
Tegnap éjjel mikor hallottam/láttam, nem esett túl jól, de inkább fejezzék be és tesztelgessék, mint hogy végül rosszul legyen optimizálva - legalább is ez a logikus, üvöltés/siránkozás mentes önnyugtatásom. A február-március sűrű lesz játékokkal, de így már sajnos engem kb csak a Resi4 remake érdekel bármennyire.
13.
13.
Kamukaze
#12: Azért azt mind tudjuk, hogy itt valamilyen formában "pofára" mennek a dolgok ;) Még ha tagadjátok akkor is. És most ne kérd hogy fejtsem ki, úgy is tudod miről beszélek.
12.
12.
szlav
#10: Jó sok dolgom lenne, ha mindenkit ki kéne dobálnom, aki faszságokat írogat :D
10.
10.
zoli12i
#4: Tehát hagyod, hogy tomboljon továbbra is, hisz nem csinál semmi rosszat csak az összes cikk alatt a f*szságait kell olvasni.
Sejtettem…
8.
8.
hedzsooo
Gyerekek, ne kelljen mar mindig szemelyeskedni! :D

1ebkent + ez a pici csuszas tenyleg nem gaz, + csak a javara valhat
7.
7.
honest guy
#4: És az állandó floodolása is rendben van? Csak kiváncsiságból kérdezem. De kérlek jól fontold meg a válaszod.
6.
6.
mohaneji
Én örülök hogy kicsit kesik , amúgy is
sűrű ez a február-március
5.
5.
markoci555
ez nem egy nagy csúsztatás, de szinte borítékolható, hogy a megjelenéskor is kelleni fognak ezek a szépítő munkálatok
4.
4.
szlav
#3: Azért szeretnéd, hogy bannoljuk őt, mert időnként ostobaságokat kommentel? Vagy mert olyat ír (nem sértő formában), amivel nem értesz egyet?
Az eléggé más szint, mint azok a felhasználók, akik fenyegetik őt és trágár módon elküldik őt ide-oda. Crytek abból a szempontból ügyes, hogy pontosan tudja, hogy hol a határ. Ha egyszer ő is kifordul magából, mint a kedves kettes számú kommentelő, akkor moderáljuk vagy repítjük őt is.
1.
1.
crytek
Az jobb hír hogy lehet jönnek a metal gear solidok pcre..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...