8 percig pörög az Atomic Heart

  • Írta: szlav
  • 2023. február 1.
  • Videó
Link másolása
Kiadós gameplay előzetessel jelentkezett a Mundfish posztszovjet akció-szerepjátéka, az Atomic Heart. Épp időben, hiszen a megjelenése már szinte a nyakunkon van.

Már csak néhány hét választ el bennünket az Atomic Heart megjelenésétől. A Mundfish bizarr, lövöldözős szerepjátéka a Bioshock-áthallásos, retrofuturisztikus látványelemeivel egyből sok játékos figyelmét felkeltette. Most egy újabb, igen kiadós előzetes érkezett a játékhoz, melynek köszönhetően betekintést nyerhetünk ebbe a furcsa világba, szemügyre vehetjük a látványos akciót, és megtudhatunk ezt-azt a játék főbb rendszereiről is.

Az Atomic Heart 2023. február 21-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re  PlayStation 5-re. A játék már a megjelenés napjától elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában is.

4.
4.
crytek
Ez már most jobbnak ígérkezik mint pl a hudehatalmas starfield (számomra és szerintem)
3.
3.
Doomsayer
Nagyon komolynak és igencsak agyas játéknak néz ki, én már eléggé várom :)

De most őszintén... szóval remélem ez a graf menni fog a gépemen valahogy. Az meg már csak személyes érdeklődés, hogy roppant kívácsi vagyok, hogy ez Series X-en és PS5-ön hogy fog kinézni és menni... de azt el nem bírom képzelni, hogy ez milyen lehet majd a 10 éves generáción. Bár ha azokon megy, akkor csak elmegy nálam is :)
2.
2.
hedzsooo
"A Mundfish bizarr, lövöldözős szerepjátéka a Bioshock-áthallásos, retrofuturisztikus látványelemeivel egyből sok játékos figyelmét felkeltette."

Ize..., szerintem ez egyaltan nem szerepjatek lesz. Lovoldozos lesz, az viszont biztos. Meg lehet vmi jo tertenete is lesz akar. De akkor is inkabb ez vmi akciojatek lesz, mufajat tekintve
1.
1.
Viktor_The_Best
Hu, ez nagyon várós, föleg amit mondott róla a srác a videóban, szinte eladta a jatékot. Van benne sok játék keveredés, Bioshock, Far Cry, stb. Nagyon várom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...