Peter Safran szerint helyes volt törölni a Batgirlt

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. február 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Leslie Grace Batgirl-filmjének törlése "merész, bátor, de helyes döntés volt" a DC Stúdió társ-vezérigazgatója, Peter Safran szerint.

Peter Safran és James Gunn, a DC Stúdió társ-vezérigazgatói tegnap részletes beszámolót tartottak arról, hogy a megújulás után milyen filmek és sorozatok várhatóak a kiadótól. Ezek mellett azonban kényesebb témákat is érintettek, mint például a Batgirl mozifil elkaszálását. 

"Batgirl egy olyan karakter, akit elkerülhetetlenül be fogunk vonni még a történetünkbe." - mondta Safran. -  "A Batgirl-fronton nem arról van szó, hogy a filmet elhamarkodottan törölték volna. Láttam a filmet, és rengeteg hihetetlenül tehetséges ember van a kamera előtt és mögött egyaránt".

"De az a film nem volt kiadható, és ez néha előfordul." - folytatta. - "Valójában úgy gondolom, hogy (a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója) Zaslav és a csapat nagyon merész és bátor döntést hozott, hogy törölte, mert ez ártott volna a DC-nek. Fájt volna azoknak az embereknek, akik részt vettek benne".

A Leslie Grace főszereplésével készülő mozifilm már szinte teljesen kész volt, már az utómunkálatok folytak, amikor végül törölték a projektet. 

Safran szájából még az is elhangzott, hogy szívesen munkálkodna együtt a Batgirl íróival és rendezőivel egy jövőbeni projektekben, sőt elvileg "néhányan máris újra velünk dolgoznak".

2.
2.
crytek
Ilyenkor öröm látni hogy nem is a nézőknek készülnek ezek a filmek / sorozatok...
1.
1.
nemfontos
Az összes pizsama hős filmet torolhetnek nyugodtan. Azok is helyes döntések lennének. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...