A Gears 6 lesz a The Coalition új játéka

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 3.
  • Hír
Link másolása
Két projektet is törölt a kiadó, így a fejlesztők teljes figyelme az új játékra összpontosul.

A Microsoft által kiadott sorozat újabb része van készülőben, a fejlesztést ezúttal is a The Coalition csapata fogja végezni, akik az utolsó két számozott részt is megalkották. A kiadó közelmúltbeli leépítései érintették a fejlesztőstúdiót is, azonban a hírek alapján folytatni tudják a munkát.

A csapat a The Matrix Awakensen és a Halo Infinite-en is dolgozott, illetve két másik, eddig nem bejelentett, de már törölt projekten is. A játékok mellett az együttműködéseket is törölték, így az egyetlen dolog, ami jelenleg leköti a csapatot, az a Gears 6. Nagy valószínűséggel még tavaly megkezdődtek a munkálatok, azonban csak most vált nyilvánossá a hír.

A játékról még nem tudni semmit, csak annyit, hogy készül. Azonban nem ez az egyetlen projekt a franchise életében: a Netflix egy élőszereplős filmet és egy animációs sorozatot is szeretne készíteni a játékok alapján.

11.
11.
Őrnagy
#9: Töröltem a p...csába. F... sznak van kedve politizálni.
10.
10.
csoki0619
Kedves slav!

Kérlek, az alább megejtett magasröptű eszmefuttatàsról ki állapítja meg h átlépett-e egy határt vagy sem?

Mikortól számít valami provokációnak, trollkodásnak, azon túl h a cikk témájához sincs sok köze?

És akk teszem fel a kérdést, meddig vagyunk mi kötelesek ezt tűrni? Értem én, h a gyerek okosan csinálja amit csinál, de közbe egy közösségnek megy el a kedve, nem csak oldal látogatásától, hanem magától az élettől. Biztos ez az a színvonal, amire a GK tagok vágynak?

8.
8.
crytek
#7: Te se kevésbé élsz másban.
Az hogy borsodban a marikanéni kasszásként a napi 5 ember forgalmu kisboltban keres 110 ezret az nem változna akkor sem ha itt a kormány helyett a világ legjobb vezetői lennének egyszerre mert akkor abban a kis faluban a napi 5 nem lesz hirtelen 60 ezer hogy a marikakéni fizetése mondjuk felmehessen teszem azt 250-re... Ez nem így működik.
/A lakhatóság az meg sajnos egy ilyen dolog, ezt nehéz megoldani.Az árak ott valóban nevetségesek. Pár éve 7 milláért adták el felettünk a tömblakást..most ugyanekkora 20-22../
7.
7.
Marcus88
#6: Te valami álom világban élsz.
Azt hiszed,hogy minden sarkon falun meg városon van nettó 5-600 ezres fizetés?
Meg mindenki költözzön el családostól mondjuk Borsod,Szabolcs meg még sorolhatnék 5-6 megyéből máshová? Miből ember? Eladja a kis kádár kockáját 5-6 milláért pesten még egy panelt sem tud belőle venni.Legyen albérlet havi 150-ért a kettő családfőből csak egy azért dolgozzon,hogy legyen a fejük felett tető?
Menjen el a családfő férfi külföldre itthon hagyva a családot aztán 2 havonta haza jön hozzájuk 2-3 napra?
Ez élet?
Attól mert te vagy az ország 10-15% jól keres,a többinek is joga lenne,és kereshetne is,ha nem ilyen vezetőink lennének már hosszú évek óta.
6.
6.
crytek
#5: Régen kerestem ennyit igen azóta csak többet :)
De ebbe ne menjünk bele.És igen az egyén a döntő.Egy szavamba kerülne hogy a havi 600-at lecseréljem havi 130ra ,de nem vagyok bolond.
A magyar ember szeret sírni mindig hogy kevés a fizetés de amikor elétolják hogy de hát ittvan ez meg az a munka (amit bárki megtud csinálni ha van 2 agysejtje legalább) akkor már jönnek a kifogások, dáhothogy messze van, deháthogy az több műszak..minden deháthogy meg szar de a csóró melóhelyen ott marad..
Külföldön az ilyen melós mint pl én alsó hangon 1.5-1.8 millát keres havonta. És, kit érdekel ez? Nekem amit itt keresek ez is bőven elég.
Munkában nincs lehetetlen csak tehetetlen.Aki többet akar keresni az fog is aki meg nem az megragad a nyomorában ha fáj neki ha nem,de ezt egyedül ő maga csinálta és hozta meg a döntéseit nem orbán nem soros nem brüsszel nem gyurcsány
5.
5.
Marcus88
#4: Mert te keresel biztos nettó 3-4-500-at és élsz mint marci hevesen!

....nem képesek rendes pénzt keresni (ami ugye egyedül a saját hibájuk senki másé.....

Ja a nép tehet róla,hogy másfél millió minimálbér/garantált bérminimumos van nettó 153/197 ezerért! Meg több mint 1 millió nyugdíjas aki 140 vagy az alatt kap.
De igazából jól mondod a hülye nép tehet róla,hogy hagyják,hogy 30 éve rabolják őket és még nem rángatták ki őket a palotából és húzták fel őket a lámpavasra.
4.
4.
crytek
#3: Az internet már csak ilyen. Kénytelen vagy mások véleményét olvasni. Emiatt jönnek létre a cikkek és a komment szekciók ,hogy az emberek odaírják az aktuális érzéseiket dolgaikat.
Az hogy neked negatív baromság hogy van egy csilliárdos cég és nem tud magával mit kezdeni azon kivül hogy a full átlagos copy paste részeket adja ki mindig amit mások esetleg ajnároznak sajnos arról én nem tehetek. Mivel én én vagyok a magam nevében fogok írogatni.

Tudod a facebook meg tele van a magyarok folyamatos sírásával hogy de az orbán de kevés a fizetés szar az ország szar a minden.. érdekes engem mégse lát ezeknél a cikkeknél senki sem beszologatni meg gyalázgatni másokat hogy szar lehet az életük hogy nem képesek rendes pénzt keresni (ami ugye egyedül a saját hibájuk senki másé) meg megélni, pedig percenként lenne rá igény a sírógépeket elnézve. Szimplán meg tudom állni mivel a kötekedéstől egyik félnek sem lesz jobb.
Szóval engem is sok dolog idegesít itt...

Kitartást, hajrá :)
3.
3.
DamonSan
#2: Rendesen fárasztó mindenhol a te negatív baromságaidat olvasni... xD
Szar életed lehet, nem irigyellek!
Olyan vagy, mint az iskolában a tipikus csoport kis buzgómócsingja, aki mindenhez hozzá akar szólni valamit, ahhoz is, amihez nem ért, és kurvára idegesít mindenkit.
2.
2.
crytek
#1: Sajnos egyik széria se képes felmutatni valamit.. mondjuk a forza és ugy általában az autós game-ek "mellett" szól, hogy ha szöges léccel csapkodnának se tudnék én se mit mondani miben lehetne jobb mint bármelyik része.
Viszont Gearsnél lehetne jobb pörgösebb akciódusabb a game sokkal kevesebb üresjárattal mint az 5-ben volt az "open world" miatt. UE5 miatt rommá omolhatna szinte minden fedezék a törmelék ott maradna stb.. szóval ott lehetne gizdulni elég szépen. De tippre ismét csak egy "átlagos" tps-t kapunk majd
1.
1.
Őrnagy
A Forzán kívül a Gears még a másik öreg xbox cím, ami úgy ahogy tartja magát. Bár sok újdonságot nem tudtak villantani az előző részben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...