Teaser traileren a Hangya és a Darázs: Kvantumánia

  • Írta: RangerFox
  • 2023. február 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy új, rövid teaser trailerrel kedveskedett számunkra a Marvel a készülő Hangya és a Darázs: Kvantumánia filmről.

Újabb előzetest kapott a soron következő MCU-film, a Hangya és a Darázs: Kvantumánia. Az izgalmas videóban néhány új képkockát láthatunk a főszereplőkről, illetve a film akciójeleneteiről. Már nem kell sokat várnunk arra, hogy teljes egészében láthassuk a kész filmet, hiszen 2023. február 17-én érkezik a mozikba.

A Hangya harmadik önálló filmjét ezúttal is Payton Reed rendezte, a színészgárdát pedig Paul Rudd (Scott Lang), Evangeline Lilly (Hope Van Dyne), Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne), Michael Douglas (Dr. Hank Pym) és Kathryn Newton (Cassie Lang) erősíti, de a Marvel-fanok által jól ismert gonosztevő, Kang the Conqueror (Jonathan Majors) is tiszteletét teszi majd.


4.
4.
delphijos
#2: Lássuk be azért hogy a klisés megvalósítás nem csak ezekre a filmekre igaz. Hány akciófilmen kell izgulni azon hogy meghal a főhős ? Vagy hány romantikus filmnek nem az a vége hogy MÉGIS összejönnek ? :) Szóval lehet nem szeretni a szuperhős filmeket, oké, de nagyon “tétje” a legtöbb filmek nincs, többnyire előre tudod a végét.
3.
3.
hedzsooo
#2: Ez rajongoknak keszul leginkabb ismet, akik a kepregenyekbol is ismerik oket, mar akar tobb evtizeddel a 2 korabbi film elott... Az hogy teged fog-e erdekelni, nem igazan relevans nekik sem uzleti, se semmilyen szempontol. :D
2.
2.
DragonBleacPiece
túl sok idő telt el az ant-man filmek óta hogy érdekeljen :/ összemennek , lesz vmi csili vili effektes világ és vmi főgonosz azt annyi megint..ha nem akkor elnézést. infinity war óta nem volt szuperhősös film ami tetszett volna, mert semmi tétje az egésznek, sose hal meg senki max nagyooon öregek mint a thorban az odin, vagy ha megis hal vki akkor a szokásos ,,de a multiverzum további 1 trillió bolygóján él és áthívjuk segíteni" szöveg. pedig szeretem mindkét főszereplőt
1.
1.
Shao Kahn
Kiváncsi leszek MODOK-ra, már régóta vártam rá (mármint élőszereplős marvel filmben). Ezenkívül Evangeline Lily frizurája itt nem tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...