Áprilisban érkezik az Everspace 2

  • Írta: szlav
  • 2023. február 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Hamarosan elhagyja a Steam Early Access programját az Everspace 2. Az 1.0-ás verzió dátumát beharangozó trailer egy sor hangulatos jelenettel készít fel minket a felszállásra.

Amíg az eredeti Everspace egy remek, de mégis igen egyszerű roguelike akciójáték volt, addig a folytatás egy grandiózus, nyílt világú kalandot ígér. Mély kampány, rengeteg felfedezhető csillagrendszer, számtalan űrhajó, ellenfél és küldetés - mintha csak a Freelancer éledne újjá a Rockfish Games játékában! Két évvel ezelőtt mi is tettünk vele egy próbakört, és már akkor tudtuk, hogy egy nagyon ígéretes címmel van dolgunk.

A fejlesztők most a fenti előzetessel hangolnak bennünket az űrbéli kalandokra, ráadásul leleplezték azt is, hogy az Everspace 2 teljes változata április 6-án jelenik meg PC-n. Sajnos az Xbox One-ra és PlayStation 4-re tervezett átiratokat elkaszálta a csapat, hiszen a játék visszaskálázása a régi hardverekre nagyon problémásnak bizonyult, az Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re szánt kiadás azonban továbbra is érkezik, csak éppen valamivel a PC-s launch után.

Akit már most meggyőzött a játék (az ingyenes demó elérhető Steamen), az jobban teszi, ha siet, a teljes megjelenésre készülve ugyanis hamarosan árat emel a Rockfish csapata. Február 20-ig 38 euróért csaphatunk le az Everspace 2-re, később azonban 10 eurót emelnek az áron.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...