Demót és dátumot kapott a Darkest Dungeon II

  • Írta: szlav
  • 2023. február 6.
  • Korai verzió
Link másolása
Minden idők egyik legkegyetlenebb körökre osztott roguelike játéka májusban kap folytatást, a próbaverzióval azonban már most is tehetünk néhány kört.

A Darkest Dungeon II közel másfél évvel ezelőtt vált először játszhatóvá a Steam Early Access programjában. A játékkal anno mi is tettünk egy próbakört, azóta azonban sok víz lefolyt a Dunán, így mi is alig várjuk, hogy végre lecsaphassunk a könyörületlen taktikai játék folytatására. Szerencsére már csak néhány hónapot kell várnunk, a Red Hook Studios ugyanis bejelentette, hogy a Darkest Dungeon II május 8-án jelenik meg a Steamen és az Epic Games Store-on.


Aki azonban ennél is türelmetlenebb, az már most próbát tehet a játékkal, a fejlesztők ugyanis a Steam Next Fest alkalmával kiadtak egy játszható demót. Ebben a verzióban nyilván nem szerepel a teljes változatban szereplő 12 hős, 5 régió és 5 főellenfél mindegyike, de arra tökéletes az anyag, hogy kipróbáljuk magunkat ebben a kíméletet nem ismerő világban. A demót a Steamről tölthetitek le.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...