Zsugorodik az Amazon Luna kínálata

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 7.
  • Hír
Link másolása
Az óriáscég saját játékstreamelő szolgáltatásának katalógusa folyamatosan alakul, azonban úgy fest, hogy lefelé, semmint felfelé. Új játékok érkezéséről nincs hír.

A játékstreaming-szolgáltatások pár évvel ezelőtti megjelenése óta várat magára a pillanat, hogy átvegyék a játékipar felett az uralmat. A Google Stadia közelmúltbeli leállását értelmezhetjük intő jelként, vagy egyszerűen csak a Google egyik sikertelen kísérleteként, amit más piaci szereplő talán jobban csináltak volna.

Az Amazon szolgáltatása 2022 márciusában indult, a Prime előfizetéssel bíróknak rögtön ingyenes játékokat is biztosítottak, azonban teljes katalógus kb. 130 címből állt. A legfrissebb statisztika szerint idén januárban 190 játék volt elérhető a platformon.

Azonban februárban 53 cím ki fog kerülni a kínálatból, olyan címek, mint a No More Heroes, a The Medium vagy Giana Sisters: Twisted Dreams. Elkerülhetetlen az összehasonlítgatás a Google Stadiával, amelyre új címeket nem igazán tudott szerezni a Google, azonban a meglévő katalógus a platform története alatt egyszer sem csökkent. Kérdés, hogy mi várható a Luna kapcsán a jövőben.

3.
3.
delphijos
#2: Ráadásul semmi se “tökéletes”. 7.-én kb. 12 órás globális leállás volt ami a komplett Office-t ( levelezést is beleértve ) érintette.
2.
2.
silkgoat
#1: most nem azert the az amazone a vilag cloud uzletenek a harmada (34%) ami utan az azure jon (21%) majd a gcp (11%).
Jo messze lesz az meg amikor az aws elhullik :D, plane ahogy rajonnek hogy az azure bar olcso alapbol, de ha barmit csinalni akarsz jobban a zsebbe kell nyulni, mint az aws-nel vagy a gcp-nel. raadasul olyan hulye limitaciok vannak, amin csak forgatja az ember a szemet.
Persze a managementet jol meg tudja vezetni az MS marketing milyen fasza az azure (ne erts felre van amiben tenyleg eleg jo)

A jatekokkal valo szarakodas a felhoben mas teszta
1.
1.
crytek
Jó nagy hírverése lehetett most hallok róla először kb... :)

Hát igen nem lehet mindenki felhő császár mint a ms...a gyengék elhullanak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...