Hamarosan érkezik az Apex Legends 16. évada

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. február 8.
  • Letöltés
Link másolása
Az Apex Legends egy újabb mérföldkőhöz érkezett: Valentin-napon érkezik a legújabb évada, ami gyökeres változásokat hoz majd a battle royale játék világában.

A Respawn Entertainment és az Electronic Arts közös munkájának gyümölcse, az Apex Legends újabb évadot nyithat meg a 2023-as év elején. Nem is tehették volna édesebb időpontra a 16. évad debütálását, mint Valentin-napra, azaz február 14-re. A fejlesztők elmondása szerint, számos része az ingyenesen játszható battle royale játéknak gyökeresen meg fog változni

Az osztályrendszer átdolgozásától kezdve az új játékmódon keresztül, egészen az új fegyverekig rengeteg mindent tartogat ez a szezon a veterán és a friss játékosok számára egyaránt. Nézzetek bele a legújabb kedvcsinálóba! 

Ezúttal nem egy új harcossal bővül a játék, hanem a meglévő legendák kapnak majd egy kis extrát, méghozzá egy-egy képességet. Ráadásul egy átszervezett osztályrendszerben lehet majd közülük válogatni. A kasztok a következők lesznek: Assault, Recon, Support, Skirmisher és Controller. Ez utóbbi kettő teljesen új: eddig az Apex Legends karaktereit támadó, védekező vagy felderítő karakterként lehetett volna jellemezni. Az osztályok pedig azért lettek így kitalálva, hogy a rendszer segítsen a játékosoknak kiegyensúlyozott csapatot kialakítani, amikor a hősöket válogatják. 

Emellett ahogy már említettem, új fegyverekkel is bővül majd a játék, aminek szintén az a célja, hogy kiegyensúlyozottabb harcokat tudjanak átélni a játékosok. Aki bővebben szeretne tájékozódni vagy esetleg több vizuális anyagot nézne a 16. évad újításairól, az látogasson el a fejlesztők hivatalos weboldalára!

Az Apex Legends 16. évada február 14-én jelenik meg Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra és PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...