Project Gotham Racing 4 szépségek

  • Írta: Daks
  • 2007. július 4.
  • Képek
Link másolása
A Bizarre Creations 34 friss képet tett közzé a Project Gotham Racing 4-ről. A shotok ezúttal nem a grafika szépségére, hanem az időjárás váltakozására fókuszálnak.
A Bizarre Creations 34 friss képet tett közzé a Project Gotham Racing 4-ről. A shotok ezúttal nem a grafika szépségére, hanem az időjárás váltakozására fókuszálnak.

 

Az Xbox 360 exkluzív autóverseny-sorozat legújabb részében ezúttal kulcsfontosságú szerepet kap az időjárás. Bármely pályán is legyünk, előfordulhat eső, köd, szél, sőt akár hóvihar is. Persze a szép napsütéses idő se lesz ritka, de éppen a zord viszonyok adják meg majd a száguldás izgalmas hangulatát!



Összesen 34 képpel bővült tehát galériánk, melyek bár alacsony felbontásúak, azért így is igen attraktívak. A screenshotok egy része helyben megtekinthető, a többiért viszont tessék elfáradni a galériához!

 

Ugrás a galériához

6.
6.
fojesz
Az itt a legnagyobb baj, hogy ez így tetszik a usereknek. Veszik a játékokat. Addig pedig nem fog változni a cél.
5.
5.
szutsroland
Hát ja... nem az a cél, hogy új dolgokat csináljanak és, hogy sokkal több örömet szerezzenek a usereknek, hanem, hogy minél több pénzt bezsebeljenek. :(
4.
4.
Daks
Na mintha a FIFA meg a többi hasonszoru EA játék minden évben megujulna :D. Amugy legtobb folytatás ilyen: Uj dolgok, uj jatekmodok, szebb graf, néhány változás. Nem tudom miért lepődsz meg ezen :D
3.
3.
Glek
Hát nekem nagyon gyanus ez... Nekem PGR3.5 szaga van. Teljesen ugyan úgy néz ki, új pályákkal és autókkal, talán egy kicsit feljavított grafikával, meg megspékelve egy kis időjárással.... :S
2.
2.
fojesz
Kétszer játszottam a 3-mal: egyszer a Stromregionban és egyszer a Mammutban, de akkor úgy éreztem, hogy ez az akkori király. Elképesztően jó móka volt, másrészt gyönyörűen is nézett ki. Kíváncsi vagyok erre is.



Más: nemrég töltöttem fel a dobozképet - szerintem elég csúnyácska lett. Sőt borzasztó..
1.
1.
Sörivó
Nekem a 3 is bejött, ez meg még jobban be fog , főleg ha igaz,hogy lesznek benne motorok is !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...