Pioneers of Pagonia - új kolóniaépítő a The Settlers atyjától

  • Írta: szlav
  • 2023. február 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Settlers tervezője, Volker Wertich egy vadiúj kolóniaépítő stratégiai játékot jelentett be. A Pioneers of Pagonia korai verziója már idén játszhatóvá válik.

Volker Wertich 1993-ban keltette életre a The Settlers első epizódját a Blue Byte Software élén. A stúdiót azóta rég felvásárolta a Ubisoft, ráadásul ha minden igaz, akkor alig egy héten belül új epizóddal gazdagodik a széria (csekk a The Settlers: New Allies fejlesztői videóját!), mindeközben azonban a széria eredeti atyja sem tétlenkedik. A veterán fejlesztő az Envision Entertainment csapatához csatlakozott, hogy kreatív igazgatóként megalkossa a Pioneers of Pagonia című játékot.

A játék - melynek finanszírozásába egyébként a Németország Szövetségi Gazdasági és Éghajlatügyi Minisztériuma is besegít - hasonló koncepción alapul majd, hiszen ez is egy olyan stratégiai játék lesz, ahol a hadakozás mellett óriási szerepet játszik egy nagyszerűen működő kolónia kiépítése. A Pagonia világában játszódó történet szerint egy szörnyű katasztrófa porig rombolta a falunkat, melynek vezetőjeként az lesz a feladatunk, hogy újra felvirágoztassuk az otthonunkat.

Az Envision Entertainment a tervek szerint még idén elindítja a Pioneers of Pagonia korai verzióját, melyben már kapásból több mint 40 épülettípust és 70 kereskedésre vagy építésre használt erőforrást találunk majd. A változatosságért procedurálisan generált térképek felelnek majd, aki pedig igazán sikeres lesz, az egy többszáz épületből és többezer lakóból álló várost is kiépíthet Pagonia világában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...