Két nap múlva lelőnek három Medal of Honor-játékot

  • Írta: szlav
  • 2023. február 14.
  • Gyászhír
Link másolása
A Medal of Honor-széria az elmúlt bő tizenöt évben nem találta a helyét a piacon, mára pedig gyakorlatilag feledésbe merült a franchise. Az EA most sírba küldi a sorozat utolsó három nagy címét is.

Habár a 2000-es évek elején a háborús FPS-ek királya volt, a Medal of Honor-széria az elmúlt bő tizenöt évben nem találta a helyét a piacon. Az első néhány rész ihletet adott a Call of Duty-sorozatnak is, a mérleg azonban hamar átbillent az utóbbi javára, teljesen kiszorítva a Medal of Honort nem csupán a második világháborús FPS-ek, de a modernkori lövöldék piacáról is.

Amíg a Medal of Honor: Airborne még egészen szép sikereket ért el, a 2010-es Medal of Honor és annak utódja, a Medal of Honor: Warfighter hamar elveszítették a játékosaikat. Mindezek ellenére az Electronic Arts életben tartotta az említett három cím online szervereit - egészen mostanáig. 

Ha tehát még meg szeretnétek vásárolni a Medal of Honor: Airborne, Medal of Honor (2010), illetve a Medal of Honor: Warfighter trióját, esetleg még futnátok pár búcsúkört is a többjátékos módokkal, akkor jobb ha siettek, az EA ugyanis február 16-án végleg beszünteti mindhárom játék online támogatását, de ezzel együtt le is veszik őket a digitális áruházak polcairól. Az egyetlen élő Medal of Honor-játék ezzel a VR-os mellékág, a 2020-ban kiadott Medal of Honor: Above and Beyond marad.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...