Megjelenési dátumot kapott a Romancelvania

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 16.
  • Megjelenés
Link másolása
A Castlevania és egy randiszimulátor szerelemgyereke az next-gen konzolokra fog megjelenni, a Switch-verzió is kilátásban van, bár annak még nincs konkrét megjelenési dátuma

Ha valaki szereti a Metroidvania játékokat, és a randiszimulátorokat is, azoknak The Deep End Games csapata elhozza a kettő közös metszetét, a Romancelvaniát. A játék a trailer alapján két, egymástól elkülönült, mégis összefüggő játékmeneti részből fog állni: egyrészt a klasszikus platformer oldalnézetes kalandozásból, illetve az erdélyi szörnyekkel való kapcsolatépítésből. Ha elég közel kerülünk egy szörnyhöz, akár randira is hívhatjuk.

A karakterek bizarr és fura kavalkádja szinte garantálja, hogy a többször is újrajátszhatjuk majd ennek az újfajta Drakulának a szerelmi kalandozását. A játék március 7-én fog megjelenni PC-re, Xbox Series S/X-re és PlayStation 5-re. Tervben volt egy PlayStation 4-verzió is, azonban ezt a fejlesztők elkaszálták. A Nintendo Switch-verzió még tervben van, azonban annak a megjelenési dátuma még nem ismert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...