Bemutató videón a The Dark Pictures: Switchback VR

Link másolása
Ugyan a The Dark Pictures: Switchback VR lecsúszik a PS VR2 megjelenéséről, elég nyomós okot ad majd arra, hogy a megjelenés utáni hónapban is elővegyük a VR headsethet.

Még januárban jelentették be, hogy a The Dark Pictures sorozat VR spin-off játéka mégse jelenik meg február 22-én, a PS VR2 launch napján. Ennek az oka prózai, nem szeretnék a játékot befejezetlenül kiadni, szükségesnek érzik azt a pár hét csúsztatást, hogy tökéletesíteni tudják a játékukat. Kárpótlásul most egy hosszabb bemutató videóval készültek, melyben a játék rendezője beszél a készülő alkotásról.

Tulajdonképpen az Until Dawn: Rush of Blood szellemi örököseként tekinthetünk a játékra, megőrizte annak minden pozitív tulajdonságát, és igyekeztek újító szándékú változtatásokat eszközölni rajta, hogy még szórakoztatóbb legyen az újgenerációs VR headset-tulajdonosoknak. Ennek hála kihasználásra kerülnek az adaptív ravaszok, a haptikus visszajelzés, valamint a szemmozgáskövetés is. A The Dark Pictures: Switchback VR március 16-án jelenik meg PS VR2-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...