Hivatalosan is készül a Civilization 7

Link másolása
A Firaxis Studios bejelentette, hogy hivatalosan is készülőben van a híres franchise-uk következő része, a Civilization 7.

Nem áll túl jól a Firaxis Studios szénája, hivatalosan is pénzügyi bukás a Marvel's Midnight Suns. Ezen felül leépítések zajlanak jelenleg a cégnél, ami további kellemetlenséget okoz a csapaton belül. Az XCOM-franchise, valamint a Marvel's Midnight Suns kreatív rendezője, Jake Solomon is a távozók között van, egy Twitter posztban emlékezett meg a stúdióval töltött 23 évéről.

A posztban megköszönte a közös munkát a kollégáinak, továbbá háláját fejezte ki a rajongóknak, akik játszottak bármely XCOM-játékkal, illetve a Marvel's Midnight Sunsszal. A stúdió következő projektje a Civilization 7 lesz, melynek fejlesztése már javában zajlik. Érdekességként Solomon távozásával immár mindhárom kulcsember eltávozott a stúdiótól, akik döntő szerepet játszottam az XCOM-széria megvalósításában (Solomon mellett Garth DeAngelis producerként, Greg Foertsch pedig művészeti rendezőként tevékenykedett rajta).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...