Kiadói ágat indít a Deep Rock Galactic stúdiója

  • Írta: szlav
  • 2023. február 18.
  • Hír
Link másolása
A Ghost Ship Games hatalmasat aratott a Deep Rock Galactic című kooperatív játékával. A stúdió a nagyszerű sikereken felbuzdulva most saját kiadórészleget indít - ez a Ghost Ship Publishing.

Veszély, sötétség és törpék! Ütős kombó ez, főleg akkor, ha a megszokott fantasy-körítés helyett a mély űr aszteroidái közt kell kincsekre vadásznunk, visszaverve a vérszomjas bogárszörnyek támadásait. A Deep Rock Galactic kétségtelenül a jelenkor egyik legnagyszerűbb kooperatív lövöldéje lett, ebből pedig szerencsére az azt fejlesztő Ghost Ship Games is profitált. Az aprócska indie csapat az Embracer Group szárnyai alatt talált további támogatásra, most pedig arra is készen állnak, hogy elindítsák a saját kiadórészlegüket.
 

Habár a dán fejlesztőcsapat egyelőre nem árult el semmi konkrétumot a náluk kiadásra kerülő új címekről, a Deep Rock Galactic március 2-án esedékes ötödik születésnapi streamjén erre is sor kerül. Mivel a bányászós lövölde sikereit nem kis részben a fejlesztők nyílt kommunikációjának és a rajongók bevonásának köszönhetik, a tervek szerint így közelítik majd meg a Ghost Ship Publishing címere alatt kiadott játékok fejlesztését is. Az pedig már csak egy további plusz, hogy a kiadói részleg létrehozásával a stúdió tovább alapozhatja a rohamosan növekedő dán játékipar jövőjét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...