Friss trailert, márciusi dátumot kapott a Bleak Faith: Forsaken

  • Írta: szlav
  • 2023. február 21.
  • Videó
Link másolása
Nem kell már sokat várnunk arra, hogy elvesszünk az Omnistructure kibergótikus sötétségében. Dátumot és friss látnivalót kapott a Bleak Faith: Forsaken.

Majdnem elsiklottunk felette, pedig micsoda hiba lett volna: új előzetest kapott a Bleak Faith: Forsaken! Az aprócska Archangel Studios kíméletlen és sötét soulslike játéka egy letűnt civilizáció romjain enged minket az utolsó önjáró gépszörnyek közé, az összkép azonban mégis olyan, mintha rég elfeledett gótikus kastélyok árnyékában küzdenénk, egy középkori settingben.

A látvány tehát nagyon is megnyerő, így már csak azt reméljük, hogy a játékmenet is hasonló szintet hoz majd. Erre persze hamarosan fény derül, hiszen az előzetes végén felvillanó dátumból megtudhattuk, hogy a Bleak Faith: Forsaken március 10-én érkezik PC-re. Tervben vannak a konzolos átiratok is, ezek azonban egyelőre nem kaptak megjelenési dátumot.

3.
3.
Yanez
#1: "Az aprócska Archangel Studios kíméletlen és sötét soulslike játéka..."
2.
2.
A Pulyka
#1: Mi más lenne? Lassan már nincs játék,amelyik nem az. Nemrég még hiánycikként hivatkoztak rá, most meg már dunát lehetne rekeszteni velük.
1.
1.
Shao Kahn
A trailer alapján jól sejtem hogy Soulslike a kicsike?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...