Nyerd meg az Atomic Heartot!

  • Írta: Gamekapocs
  • 2023. február 23.
  • Nyereményjáték
Link másolása
Újabb nyereményjáték a GK-n! Ezúttal a szovjet utópiából kaphattok egy kis ízelítőt, hiszen vár rátok az Atomic Heart PC-n, PlayStation 5-ön vagy Xbox-konzolokon.

A Gamekapocs legújabb nyereményjátékával egy olyan alternatív világba utazhattok, ahol a Szovjetuniónak néhány terve bizony összejön, és robotokkal, repülő autókkal, valamint őrült tudósokkal egy igazi utópiát kalapálnak össze, ami csak ránk vár, hogy felfedezzük és megmentsük. Most pedig egy kis szerencsével ingyen is jegyet válthatsz a bámulatos kalandra!

A legújabb nyereményjátékunkban ezúttal Facebookon várjuk a lelkes elvtársakat. Egy PC-s, egy Xbox One-ra illetve Xbox Series X/S-re szabott, valamint egy PlayStation 5-ös kiadást osztunk ki. Ha te is szeretnél részt venni a sorsoláson, kövesd az utasításokat az alábbi Facebook-poszton:

ATOMIC HEART NYEREMÉNYJÁTÉK

A nyereményeket a SAD Games ajánlotta fel - ezúton is köszönjük nekik! 

Játékszabályzat

A nyereményjáték meghirdetője és lebonyolítója: a Gamekapocs kiadója, a Simactive Distribution Kft.
A sorsolás gépi úton történik azok között, akik mindegyik kérdésre helyesen válaszoltak. A nyertes Facebook üzenetben kerül kiértesítésre, nevét a játék oldalán közzétesszük. A játékos a nyereményjátékon való részvétellel elfogadja, hogy a játék lebonyolítója minden olyan játékost kizárhat, aki bármely módon manipulálni akarja a versenyt. A nyeremény készpénzre nem váltható, a nyereményjátékban résztvevő játékos semmilyen utólagos anyagi követeléssel nem élhet a játék lebonyolítójával szemben.
Tartalmi ügyfélszolgálat (ha a feltett kérdéssel, vagy a válaszokkal van gond)
Gamekapocs szerkesztőség: info@gamekapocs.hu
8.
8.
Heldengeist
#7: Godach felajánlós-kisorsolós játékát is akkor kezdtem el bojkottálni, amikor áttolta facebookra. Azóta innen annyira eltűnt, hogy szerintem teljesen áttette a székhelyét oda, pedig aktív blogger volt.
7.
7.
Extol
Az előző nyereményjátékot le lehetett itt az oldalon bonyolítani, ez most miért nem működik?
A kérdés költői, nyilvánvalóan kommerciális okok vannak a háttérben.
6.
6.
crytek
#5: Mióta facebook létezik ezernyi oldal csinál ilyen nyereményjátékokat. Szóval ne fenyegetőzz semmi értelme. Facebook se fog semmit tenni ahogy eddig se tett egy ilyen ellen sem
5.
5.
Kolompár Tarzan

Csak halkan mondom, hogy a Facebook tiltja azt, amit csináltok. Benne van a szabályzatban, hogy tilos ajándékokat sorsolni és az embereket arra buzdítani, hogy kommenteljenek és osszák meg a posztot. Ha nem akartok rácseszni, szedjétek le.
4.
4.
crytek
#3: Biztos megdöbbentő lehet ,de nem erre való a facebook.Az hogy sokan arra használják hogy 0-24be kitárják az életüket még nem ez az általános
3.
3.
Doomsayer
#1: És akkor honnan tudja meg az emberiség, ha esik a hó, vagy hogy mit eszel? Vagy egyáltalán minek eszel?? Semmi értelme nincsen, hacsak nem rakod ki facebookra.
2.
2.
crytek
#1: Pedig jó dolog az lehet nyeregetni a nyereményjátékokban
1.
1.
Extol
Facebook nekem tárgytalan terület
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...