Lehullott a lepel a Street Fighter 6 dátumáról

  • Írta: zoenn
  • 2023. február 24.
  • Videó
Link másolása
Amellett, hogy két visszatérő és egy új karaktert mutatkozott be a legújabb gameplay videóban, kiderült az is, mikor kerül a boltokba a Street Fighter 6. Zangief és Cammy már biztosan visszatér, de ismerkedjetek meg Lilyvel is!

A State of Play során levetítették a Street Fighter 6 vadiúj előzetesét, melyből két veterán karakter, Zangief és Cammy visszatérése derült ki, illetve bemutatkozott egy új szereplő, Lily is, aki ugyanannak a Thunderfoot törzsnek a tagja, mint Thunder Hawk, aki a széria második részéből lehet ismerős.

A klasszikus karakterek legtöbb ikonikus mozdulatsora visszatér, ám kapnak egy új képességeket is. Zangief például szert tesz a Tundra Storm nevű kunsztra, amivel akkor támadhat vissza, ha netán földre kerül. Cammy Spiral Arrow, Cannon Spike, és Hooligan Combination mozdulatsora immáron késleltethetőek a megfelelő gombok nyomva tartásával.

Ami pedig az újoncot, Lilyt illeti, képes kommunikálni a természettel, két bunkósbottal indul csatába, amikkel erőteljes csapást mérhet az ellenfeleire. Néhány mozdulatot, mint a Condor Dive-ot, a Condor Spire-t és a Tomahawk Bustert ugyan örökölte Thunder Hawktól, de kap egy egyedi képességet, ami Condor Wind néven fut.

Most már világos, hogy a Street Figher 6 június 2-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStaton 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

1.
1.
Shao Kahn
Nos, az ilyen egy-egy elleni verekedős játékokban cseppet sem vagyok profi (a tekken sorozat volt az egyetlen kivétel, mert az kívételesen könnyű). Valahogy az a baj a legtöbb ilyen játékkal szerintem, hogy nehéz kivitelezni a harcosok kombóit, speciális mozdulatait (értsd: a szükséges gombkombinációkat beütni). Így hát mindig csak sima alapmozdulatokkal-átdobásokkal próbálkoztam azokban amiket kipróbáltam (Killer Instinct- Street fighter 2- Mortal kombat stb.), de csak ritkán tudtam őket végigvinni így, akkor is csak a szerencsének köszönhetően, de legtöbbszőr vért izzadtam. Mindezek ellenére ki fogom próbálni a Street Fighter 6-ot. Remélem ez a rész más lesz, könnyebben irányítható, plusz tetszik az új mászkálós - városbejárós játékmód.Várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...