Kőkeményen toboroz az új Gears-játékhoz a The Coalition

  • Írta: szlav
  • 2023. március 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Eddig sem volt titok, hogy már javában készül a Gears of War-franchise következő nagy epizódja, de a The Coalition most úgy bedurrantotta az álláshirdetéseket, mint ahogy a Lancer láncfűrészét illik.

Február elején olyan pletykákat hallottunk, melyek szerint a Gears-széria fejlesztőcsapata, a The Coalition több kisebb projektet is elkaszált, hogy az erejüket inkább a franchise következő nagy, számozott epizódjára összpontosítsák. Nos, úgy néz ki, hogy a Microsoft belsős csapata tényleg keményen ráállt a fejlesztésre, a stúdió ugyanis egy rakás friss, komoly kaliberű álláshirdetést tűzött ki a saját weboldalán.

A Gears of War hatodik részéhez (melynek jelenleg ismeretlen a pontos címe) tapasztalt játéktervezőket, küldetéstervezőket, AI-mérnököket és a többjátékos módokban segítő fejlesztőket keres a stúdió. Mivel elég jelentőségteljes pozíciókról van szó, egyértelmű, hogy a stúdió már elhagyta a tervezési fázist és kőkeményen belevágtak a gyakorlati fejlesztésbe.

Arra persze minden bizonnyal még éveket kell várnunk, hogy kézbe is vehessük az új epizódot, de ha minden jól megy, akkor talán addig sem maradunk Gears of War nélkül. A Netflixnél egy film és egy animációs sorozat is készülőben van, így van rá esély, hogy ezeket előbb látjuk majd, mint a széria következő játékát.

1.
1.
Shao Kahn
Én inkább az élőszereplős filmre lennék kíváncsi, bárcsak elkészülne végre!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...