A Blumhouse készít filmet a Dead by Daylightból

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 3.
  • Cooltúra
Link másolása
A népszerű horrorrendező, James Wan bábáskodása felett moziadaptációt kap a Dead by Daylight. Nem is értjük, hogy mi tartott eddig, hiszen a Behaviour játéka kiváló alapanyag egy filmhez minden tekintetben.

Egy újabb filmes adaptációnak örülhetnek a játékosok, hiszen a Dead by Daylight is megkapja a maga mozis feldolgozását. A jogokra ráadásul a horrorműfajban jártas Blumhouse csapott le, míg a gyártásért az Atomic Monster felel majd - számolt be róla a Variety.

A produceri feladatokat James Wan (Démonok között, Insidious) és Jason Blum (Tűnj el!, The Purge) látja el, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy jó kezekben lesz a Dead by Daylight. Azt maga Wan mester is megjegyzi, hogy a stúdió lényegében egy "szerelmes levelet írt a horror műfajának, hihetetlen, félelmetes és gonosztevőktől hemzsegő környezetet épített fel", melyek "tökéletes összetevők egy ijesztő filmhez". Saját bevallása szerint ő maga is a játék rajongója.

A rendező és a forgatókönyvíró személye egyelőre még nem ismert, de gőzerővel keresik őket. Mivel a multis anyagban egy maroknyi túlélő menekül egy ádáz gyilkos elől, nem lennénk meglepve, ha az adaptáció is egy véres slasherként kerülne a vászonra.

A 2016-ban megjelent Dead by Daylight a megjelenés óta több mint 50 millió játékos szólított meg, népszerűsége töretlen, már a 27. szezonjánál jár.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...