5 éves a Sea of Thieves

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 7.
  • Hír
Link másolása
A játékot készítő Rare egy ünnepi frissítést is kiad a játékhoz, azonban egy nagy újítás helyett sok kisebbre számíthatunk. Főleg a játékélmény és a kezelhetőség lesz szemelőtt.

Ebben a hónapban ünnepli ötödik születésnapját a Sea of Thieves, illetve jövő héten, március 16-án indul a játék kilencedik szezonja. Ennek apropóján a játékot készítő Rare több dologgal is kedveskedik a játékosoknak.

Talán a legfontosabb, hogy nem egy nagy frissített elemről van funkciót kapunk, hanem egy csokor életminőséget javító, kisebb frissítést. Az apróbb finomhangolásoktól a fejlesztők azt várják, hogy egy élvezetesebb, koherensebb játékká válig a Sea of Thieves. A World Eventek a legénységek méretéhez fognak szinteződni, a random események, mint pl. a megalodon pedig gyakoribbá fognak válni. A frissítéseket egy videóban is összefoglalták a játék hivatalos YouTube-csatornáján:

Ezen felül természetesen az évadspecifikus tartalmak sem maradnak majd el, mint az új események vagy kozmetikai kiegészítők. A mostani szezon és a születésnapi ünneplés összemosódik, csak márciusban legalább 5 in-game eseményt tartanak, többek között a Marauder’s Medley Event, amely során kozmetikai kiegészítőket szerezhetnek a játékosok, vagy a log-in ajándék mindenkinek, aki 17-e és 22-e között belép a játékba: egy díszes, legendás orrdísz de lesz program a Twitch-csel közösen is.

Az új szezon és a frissítés március 16-án élesedik, a nyolcadik szezon tartalmait addig tudjátok még befejezni.

2.
2.
Heldengeist
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...