A Microsoft piacra dobta a Velocity Green Xbox-kontrollert

Link másolása
A Microsoft hivatalosan is bejelentette és piacra dobta a legújabb Xbox-kontrollert: a Velocity Green már 64,99 dollárért megvásárolható.

Bejelentették az Xbox legújabb vezeték nélküli kontrollerét, a Velocity Greent, ami a konzol hivatalos színét, az élénkzöldet viseli. Már megvásárolható 64,99 dollárért, ami körülbelül 23.000 magyar forintnak feleltethető meg. 

Ez az új kiadás, új árnyalat bővíti a korábban már piacra dobott kontrollerek sorát, amik a következők voltak: Shock Blue, Pulse Red, Deep Pink és Electric Volt. 

A Velocity Green pontosan a Stellar Shift kontroller megjelenése után egy hónappal kerül a rivaldafénybe, így lehet, hogy elveszi csillagainak a ragyogását. De vajon melyik lesz a sikeresebb, a zöldellő mezők hangulata vagy pedig a romantikus égbolt?

1.
1.
Doomsayer
Én most egy Lunar Shift-est rendeltem, de ez a zöld sem rossz. Ezzel a cikkben szereplő szériával a fehér hátlap miatt vannak fenntartásaim és bár az egyik legszabbnek a fehér kontrollert tartom, hacsak nem mos kezet vaklaki mindig a használat előtt, hamar össze lehet koszolni őket, nemhogy évek alatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...