Hibásan jelent meg a The Outer Worlds új kiadása

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 9.
  • Hír
Link másolása
A minap jelent meg az The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, ám a visszajelzések alapján az új kiadás minden platformon komoly teljesítményproblémákkal küzd.

A The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition nemrégiben landol a Steamen, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en, de a feltupírozott grafika és finomított teljesítmény csupán üres ígéret, hiszen a kiadás rosszabbul fut, mint valaha. Éppen ezért elárasztották a játékot a negatív értékelések a Steamen, de a konzolos verziókkal is hasonló problémák vannak.

A PC Gamer szúrta ki, hogy egy felhasználó 3080Ti videokártyával futtatta az új verziót, ennek ellenére csak 35 fps-t tudott kisajtolni belőle. Mások is a gyenge teljesítményre panaszkodnak, sokan azt mondják, hogy az eredeti kiadás megvásárlásával mindenki jobban jár. Konzolokon minimális grafikai javulást észleltek sokan, miközben lényegesen rosszabb képfrissítési sebességgel szembesültek.

Egy másik malőr, hogy az eredeti verzió tulajdonosai nem frissíthetnek ingyen a Spacer's Choice Editionre, hiába van meg nekik a két DLC is, 10 eurót kell leszurkolni azért, hogy megkapják a nem is annyira ráncba szedett kiadást. Reméljük, a készítők hamarosan orvosolják a teljesítménygondokat!

5.
5.
nemrobotvagyok
Itt melyik az újrakiadás a 24.mpben?
Az első vagy a második?

Az első nekem sokkal jobban tetszik. Inkább abban a kiadásban kalandoznék.
4.
4.
markoci555
avagy miért rühellem az újrakiadásokat... több mint a fele nem tud felmutatni semmilyen javulást, csak minimálist grafikai téren, és ez olyannak mint én, aki amúgy sem maxon tol mindent, hogy meglegyen egy stabil 60 fps, teljesen felesleges, erre csak rátesznek egy lapáttal, amikor nem ingyen adják mint itt, vagy nem csapják hozzá legalább a régi verziót az újhoz
3.
3.
pszihoapu
az obsidian mindig is a masodik reszek nagymestere volt, sosem a kodoloi resz volt a feladatuk, hanem a jo sztori. a jatek maga zsenialis (sztori, latvany, karakterek,humor) persze hogy kuszkodnek a koddal.:D
2.
2.
Macifasz
Nem is kicsit. Még visszább vett grafikai beállításokkal is olyan lagok, FPS droppok és szaggatások vannak néha, hogy csak pislogok. Ráadásul tök random. Volt, hogy rengeteg minden történt egyszerre a képen, lövöldözés, robbanás és meg se reccsent, máskor megy egy szimpla séta közben kb. megállás nélkül ugrált fel-alá az FPS. :-/ Lesz még vele munka bőven. Ráadásul nem lehet átimportálni a régi verzió mentéseit, így az se lehet megoldás, hogy amíg nem kupálják ki ezt a remastert (vagy mi ez) addig az ember játszik a régivel, és majd ha megkapta a megfelelő ráncfelvarrást, akkor folytatja az újban a régiben megkezdett menetet.
1.
1.
crytek
Sokat számít ha a kiadás előtt alaposan le van tesztelve egy game. Szerencsëre itt is tökéletes lett a folyamat. Ja bocs ez nem ide :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...