Ma éjjel érkezik a Resident Evil 4-remake demója

  • Írta: szlav
  • 2023. március 9.
  • Korai verzió
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a ma esti Capcom Spotlight nem csak a remake-elt Resident Evil 4 friss látnivalóival csábít majd bennünket, de ekkor futhat be a játszható próbaváltozat is.

A múlt héten már figyelmeztettünk titeket arra, hogy a Resident Evil 4-remake megjelenése előtt egy Capcom Spotlight nevezetű műsort is betáblázott a japán fejlesztőcég, úgy néz ki azonban, hogy nem csak új látnivalókat mutatnak majd a játék készítői. Habár a magyar idő szerint 23:30-kor kezdődő streamet minden rajongónak érdemes lesz lecsekkolnia, az ez után (vagy a streammel egyidőben) érkező demó lesz csak az igazán nagy durranás.

A próbaverzió érkezését egyébként a Capcom saját reklámspotja buktatta le idő előtt a Twitch nézői előtt. Ahogy azt a ResetErán is olvashatjuk, számos felhasználó előtt lepörgött már a demót beharangozó hirdetés, amely szerint "már tölthető" a próbaváltozat. A cikkünk írásakor ez még természetesen nincs így, hiszen arról lehet szó, hogy a Twitch illetékesei a kívántnál egy kicsit hamarabb élesítették a Capcom reklámját.

A végszó tehát az, hogy legkésőbb éjfél után szinte biztos, hogy éles lesz már a próbaváltozat, melynek hála bárki belekóstolhat Leon S. Kennedy alaposan felújított kalandjába.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...