Resident Evil 4 (remake) PC, PS5, XSX

Brit toplista: élen nyitott Resident Evil 4

Rengeteg brit játékost üldöztek a vasvillás ganadók a Resident Evil 4-ben a múlt héten. A legendás horrorjáték remake-je még az eredeti játék eladásait is túlszárnyalta a dobozos piacon, nem is beszélve a digitális eladásokról.

Ada Wong DLC-re utaló nyomok vannak a Resident Evil 4 fájljai között

Érthetetlen módon kimaradt a remake-ből a Separate Ways mód, amelyben magát, Ada Wongot irányíthattuk az eredeti játékban. Ám az adatbányászok felfedezték, hogy hamarosan DLC-ként megkapjuk majd.

Máris rekordot döntött a Resident Evil 4 a Steamen

Alig került a boltokba a Resident Evil 4 remake-je, máris rekordot döntött. Soha nem voltak még kíváncsiak ennyien egy új Resident Evil-címre, egyszerre 118 ezer játékos nyomult az új résszel.

Launch traileren a Resident Evil 4, érkezik a The Mercenaries játékmód

Eljött a várva-várt nap, minden idők legjobb Resident Evil-játéka megkapta a teljes remake-jét! Egy látványos utolsó előzetessel köszönthetjük Leon S. Kennedy kalandját, és már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik a Mercenaries mód.

Anime rövidfilm-sorozat készül a Resident Evil 4 alapján

Az első rész már elérhető. A szó szerint rövid epizódot a Nippon Animation készíti, így duplán szórakoztatóra sikerült a végeredmény.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre megjelenik a Resident Evil 4 remake-je, az eddigiek alapján ráadásul jó is lesz. A hétvégén pedig ismét Diablo IV tesztidőszak lesz, ezúttal nyílt béta formájában.

Resident Evil 4 teszt

A második és a harmadik epizód után a kultikus Resident Evil 4 is megkapta a remake-jét, melyben ezúttal is Leon S. Kennedyvel indulunk neki az elnök lányának a megmentésére.

Már megmodolták a Resident Evil 4-remake demóját is

A demót "tökéletesítették" új fegyverekkel és kosztümmel is Leon számára. Ha eddig kimaradt, hogy banánnal lőjünk spanyol falusi kultistákat, akkor most bepótolhatjuk.

Így néz ki Ada Wong a Resident Evil 4-remake-ben

Úgy látszik, néhány szemfüles játékos már a hivatalos premier előtt hozzájutott a Resident Evil 4 Remake kópiájához, így elárasztották az internetet a spoileres látnivalók.

Befutott a Resident Evil 4-remake Chainsaw Demója

Az időnap előtt lebukott demó most már tényleg elérhető, amelyben a játék korai szakaszát próbálhatjuk ki abban a reményben, hogy enyhíti a sóvárgást a játék megjelenéséig.