Íme, a The Last of Us: Part I PC-s gépigénye

  • Írta: szlav
  • 2023. március 9.
  • Gépigény
Link másolása
A hónap végén végre PC-re is megérkezik a The Last of Us: Part I, így egy teljesen új közönség elé is megérkezik a Naughty Dog mesterműve. Lássuk, milyen vas kell a játék alá!

A The Last of Us cordyceps-lázában ég a világ, nyakunkon a sorozat fináléja, de még utána is várnak ránk elképesztő kalandok! Az elmúlt három PlayStation-generáció egyik legkiválóbb exkluzív címe a hónap végén végre PC-re is megérkezik - biztosak vagyunk benne, hogy játékosok milliói várják már, hogy saját kézzel átélhessék Joel és Ellie lélegzetelállító kalandját.

Ehhez persze egészen korrekt PC-re is szükségünk lesz - mivel gyakorlatilag a jelenleg piacon lévő egyik leggyönyörűbb játék átiratáról van szó, nem meglepő, hogy a 4K-s ultra opciók erősen megkérik a hardvert. Szerencsére alacsonyabb beállításokkal közepes gépeken is mozgásra bírhatjuk a játékot. Íme, a rendszerkövetelmények:

A The Last of Us: Part I március 28-án érkezik PC-re. A játék korábban már megjelent PlayStation 5-ön - a róla írt tesztünket itt olvashatjátok.

9.
9.
davidferi3
Én 1080p-ben játszom. RTX 3070 Ti-vel jó lesz ez.
7.
7.
xanatos0911
#1: “meg remélem végleg tisztázódik az amd gépölő driver mizéria”

Nincs gépölő driver, nem kell aggódni. Volt egy februári driver ami korrupttá tudta tenni a Windows-t, ha factory resetet nyomott az ember a driver setupban és közben a Windows a háttérben éppen frissített. Hasonló blődségek voltak anno az Nvidia-nál is…

Egyébként, ha az ember normálisan kezeli a dolgokat és nem idiótán, akkor minden rendben lesz. GPU drivernél DDU az első lépés.
6.
6.
Kamukaze
Ha valóban ilyen szarul van optimalizálva, az könnyen lehet hogy szándékos. A sorozat kezdete óta jóval többen zabálják a témát. Ugyan miért ne lehetne egy újabb üzletet csinálni a hardvergyártókkal...
5.
5.
crytek
Az Amd ezt a gamet adja a radonjai mellé. A legolcsóbb 6400hoz is jár majd
4.
4.
xanatos0911
#3: Nyugodtan. 720p low @ 30FPS-hez 16GB ram? Komolyan, ez vérlázítóan pofátlan gépigény.. vagy kamu, vagy irdatlanul szarul fog futni.
3.
3.
crytek
Azért én majd a 8Gb ramommal csakazért is rápróbálok majd erre is.. :)
2.
2.
xanatos0911
RX 5800 XT? Az mi?

Typo ide vagy oda, ez a gépigény egy nagy parasztvakítás. 1440p-re 5600X de 4K-ra 5900X? Hagyjuk már :DDD Meg 32GB memoria egy csőjátéknak? Ha rendesen van optimalizálva és nincs memóriaszivárgás akkor ennek bőven elég 16GB.
1.
1.
markoci555
hát igen, ideje lesz videókártyát újítanom, meg akkor sajna új táp is kell hozzá
karácsonyra talán lesz leárazás hardver meg játék téren is, meg remélem végleg tisztázódik az amd gépölő driver mizéria, mert nincs kedvem ráfizetni 50-100ezreket nvidia-ra, hogy ugyan azt a teljesítményt kapjam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...