A Game Passben kezd az Exoprimal

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom dinós multis mókája júliusban jelenik meg, és rögtön a Game Passben is debütálni fog. Trailert is kaptunk a Capcom Spotlight keretein belül.

Ha valaki nem unja még a csapatalapú multis lövöldéket, és szereti a dinoszauruszokat is, akkor ajánlott bejelölnie a naptárában a július 14-ét, ugyanis aznap jelenik meg az Exoprimal. Game Pass-előfizetőknek a megjelenés napján elérhetővé is válik a Capcom új játéka.

A látottak alapján a játék egy multis lövölde lesz állandó netkapcsolattal, season pass lehetőségekkel és kioldható kozmetikai kiegészítőkkel. A játékban különféle páncélokat használva harcolhatunk nem csak a másik csapat, de a pályát ellepő mindenféle dinók ellen is. Az őslények jelenlétét a történet azzal magyarázza, hogy egy apokaliptikus esemény során egy portálon át dinoszauruszok árasztották el a világot, ráadásul egyfajta időhurokban ragadt mindenki, és mindig ugyan azt az egy napot élik újra. Hogy a látszólag szövevényes, és a trailer alapján nem sekélyes történet hogyan fog működni az exo-ruhás harcokkal, még nem egyértelmű.

A játék Xbox Series X/S-re, PC-re és PlayStation 5-re fog megjelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...