Végleg lehúzza a rolót a Lemnis Gate

  • Írta: szlav
  • 2023. március 11.
  • Gyászhír
Link másolása
Sajnos nem találta meg a közönségét a körökre osztott időhurkos FPS. A Lemnis Gate mindössze másfél évvel a rajtja után az örök vadászmezőkre távozik.

A Lemnis Gate elképzelése egészen zseniális volt, de úgy tűnik, a legtöbb játékosnak túl sok fejfájást okoz, ha időutazással is kell számolni egy aréna-shooterben. A Ratloop Games játéka a Frontier Foundry egyik első kísérleti alanyaként látott napvilágot 2021-ben, és habár az innovatív lövölde még az Xbox Game Pass csomagjába is egyből bekerült, csak egy nagyon apró játékosréteg gyomra fogadta be azt, ha egy lövölde felépítése körökre osztott, és egy meccs alatt egyszerre több idősíkon fut.

Sajnos ennek az lett a végkifejlete, hogy a kanadai stúdió kénytelen elbúcsúzni a játéktól. A Ratloop Games blogposztjából megtudhattuk, hogy idén április 11-én abbamarad a Lemnis Gate értékesítése, július 11-én pedig végleg leállnak az online szerverek. A konzolos változat félig-meddig játszható marad, hiszen a tréningmódok és a helyi kooperatív mód nem tűnnek el, a PC-s változat tulajdonosai azonban teljes egészében elveszítik a játékukat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...