Kezd kikupálódni az Atomic Heart

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 12.
  • Letöltés
Link másolása
Érkezett egy új Atomic Heart patch, ami számos apróságot kijavít a nemrégiben megjelent videójáték berkeiben. Az 1.3.4.0-s javítással a FOV beállítások mellett több téren is kényelmesebb lett a játék.

Az Atomic Heart egy meglepően bizarr ötletből megszületett videójáték, ami az utópisztikus Szovjetunióban játszódik. Mert ki ne akarna szovjet robotokra lövöldözni egy alternatív univerzumban? A lényeg, hogy a játék igazán jól muzsikál, de azért vannak hibái is, főleg PC-n. Vagyis, inkább csak voltak. A nemrégiben nyilvánosságra hozott patch igyekezett kijavítani minden kényelmetlen apróságát a játéknak. De nézzünk is meg néhányat a teljesség igénye nélkül! 

A FOV beállítások varázslatos módon bekerültek az options menü lehetőségei közé, sőt az egérrel kapcsolatos macerákat is igyekeztek kijavítani a fejlesztők. Ezek mellett számos hangokhoz, bejátszásokhoz tartozó bugot is fixáltak: ezentúl minden rajzfilm, hanghatás, zene megtekinthető, hallható lesz.

A fejlesztők kitértek a küldetésekben észlelhető hibákra is: soha többé senki nem fog beszorulni egyetlen liftbe se az Atomic Heart világában! Viccet félretéve, a legtöbb quest kapott egy frissítést, amivel számos kozmetikai hibát kijavítottak a munkatársak. És persze a nyílt világ egyik elengedhetetlen eszköze, a térkép sem fog makacskodni. 

Ha ennél érdekeltebb vagy a témában és konkrét javításokról szeretnél olvasni, akkor a teljes listát ide kattintva tudod átböngészni!

Az Atomic Heart már elérhető Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 konzolokon és PC-n.

11.
11.
sztewe
#10: https://i.imgur.com/lcb6gvk.png

Raktam fel screenshot ot.
DLSS helyett emulálok FSR2.1 et két dll és egy reg file segítségével és így tudok Quality módba GTX1070 el 75 fps el tolni

10.
10.
Chdz
#8: Amelyik játékba implementálva van mondjuk a DLSS, akkor azt lehet frissíteni egy újabbra, egy játék hasamraütök 2.2-őt támogatja felmész a techpowerup oldalra és leszeded mondjuk a 2.5.1-et (csak egy .dll) és bemásolod abba a könyvtárba ahol a játék main fájlai vannak és menni fog egyből. Egyértelműen, ha az embernek 20xx,30xx kártyája van, akkor a 2.5.1-et használod max, ha van 40xx kártyád, mehet a 3.1 is. Ez Radeon-nál kb. ugyanígy működhet, az FSR annyiból jobb, hogy nyílt-forráskódú, az bármilyen hardveren, játékra forceolni lehet.
9.
9.
crytek
ZSÍR

"Aleksey Makarenkov újságírónak ugyanis lehetősége volt elbeszélgetni a stúdió munkatársaival, akiknél rákérdezett egy esetleges folytatás esélyére, melyről azok kitérő válasz helyett megerősítették, hogy igen, tervben van. Az első rész fejlesztési idejét és a felsorolt teendőket figyelembe véve persze valószínűleg nem mostanság hallunk majd az Atomic Heart 2-ről. Makarenkov azt is hozzátette, hogy forrásai szerint a játék eladásai bár bőven behozta a hirdetésekre és licencekre költött pénz, így hibái ellenére úgy fest elég jól teljesít."
7.
7.
sztewe
bitchka:
Keress rá reddit en. Simán applikálható manuálisan az FSR2.1 a játékra, csak a Cyberpunk DlSStoFSR mod ot kell rá rakni és működik vele.
https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/3001/
Hihetetlen, de működik.
És mivel alapból DLSS re képtelen GX1070 em van így a mod al 75 fps el játszom a játékot Ultrán :D
5.
5.
hedzsooo
#3: Nah, most mar nyugodtan neki lehet kezdeni PC-n. Hotfix+Patch is jott eleg, + elegendo mod is van hozza feltuningolni
4.
4.
hedzsooo
Most mar leszedtem en is Game Pass-ban PC-re. Erdemes volt varnom vele, ezek szerint mar jatszhato lett.:)))
3.
3.
Doomsayer
Nem is kezdtem el a játékot, csak kb 15-20 perc alatt megnéztem hogy megy. Úgy gondolom, hogy ennél a játéknál megéri patchekre várni már csak emiatt a FOV dolog miatt is, de még egy kis idő és vélhetően mégjobb formában lesz a cucc és bekerül a RT is és akkor már jó lesz nekiesni. Kb az lesz a pont, hogy érdemes lehet megvenniük azoknak, akik nem szeretik a Game Pass-t.
2.
2.
vanpear
Nem lett volna rossz játék. Viszont az az eleme a játékmenetnek, hogy a robotok fél percen belül összerakják újra a leölt ellent. A craft rendszer egy totális káosz nem beszélve a botrány menü kezelésről. Van pozitív oldala a játéknak, de idő előtt elenged a játékmeneti problémák miatt. De bug is van benne bőven. Állandó beragadások... A mentési rendszer pedig nem nagyon honorálja a bugokat.
1.
1.
crytek
Sajnos nem úgy ahogy sokan szerettük volna..régi mentés kuka új játékot kell kezdeni hogy hasson a patch :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...