Csodásan fest élesben a Hyper Light Breaker

  • Írta: szlav
  • 2023. március 15.
  • Videó
Link másolása
A Heart Machine egy gyönyörű 3D-s világra cserélte a Hyper Light Drifter 2D-s környezetét, a végeredmény pedig egészen pazar! Nézzünk bele elsőként a Hyper Light Breaker játékmenetébe!

3D-re váltott a második Hyper Light-játék, a végeredmény pedig egészen mesésen fest! A Heart Machine legújabb játéka elképesztően látványos és pörgős akciót, szó szerint végtelen nyílt világokat, rengeteg ellenfelet és kihívást, kooperatív módot és jónéhány garantált ígér - nem lesz könnyű a csúcsra vezető út, de megéri küzdenünk!

A játék remekül fest, de a meggyőző trailer mellé némi rossz hír is társult. A fejlesztők eredetileg tavasszal szerették volna útjára engedni a Hyper Light Breaker korai verzióját, de ezt sajnos kénytelenek elnapolni egészen őszig. A játék tehát valamikor az év második felében válik játszhatóvá a Steam Early Access programja alatt.

2.
2.
DragonBleacPiece
na ezt nevezem méltó játék folytatásnak, nem csak egy copy paste cash grab, hanem egy teljesen megújított élmény ami az első részt felturbózza és változtat jó értelemben
1.
1.
markoci555
risk of rain ugrik be, elég jól sikerült a videó alapján
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...