Hyper Light Drifter MAC, Mobil, PC, PS4, Vita, WIIU

Retro játékok előtt tiszteleg ez az indie akció-RPG.
1678885200

Csodásan fest élesben a Hyper Light Breaker

A Heart Machine egy gyönyörű 3D-s világra cserélte a Hyper Light Drifter 2D-s környezetét, a végeredmény pedig egészen pazar! Nézzünk bele elsőként a Hyper Light Breaker játékmenetébe!
1654606800

Indie veteránokkal indít saját csapatot az Annapurna Interactive

Az Annapurna Interactive neve egyet jelent a minőségi indie címekkel, az élesszemű játékkiadó azonban egy belsős fejlesztőcsapatot is indít. A stúdió tagjai igazi sztárprojekteken dolgoztak korábban.
1648752900

Bemutatkozott a Hyper Light Breaker

Folytatást kap a Hyper Light Drifter. A Heart Machine visszatér az izgalmas akciójátékának világába, ám ezúttal dimenziót vált: a Hyper Light Breaker már háromdimenziós lesz, és a kooperatív játék is fontos szerepet kap.
1637848800

A Dead Cells új DLC-je más indie-ktől kölcsönöz

Igazán nem állíthatjuk, hogy a Motion Twin magára hagyta volna a Dead Cellst az elmúlt években. A megannyi frissítés sorában a legújabb a sorstársakra tekint ki: népszerű indie játékok teszik tiszteletüket egy DLC erejéig.
1577904141

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.
1565978400

Remek platformjátékkal készül az Epic Store

Tény, hogy az e heti felhozatalt nehéz überelni, de jövő héten is érdemes lesz bezsebelni az Epic Games Store ingyenes játékát. Egy nagy sikerű puzzle-platformer, a Fez ütheti majd a markunkat.
1565290560

Ütős ajándékokkal készül a jövő hétre az Epic Store

Úgy tűnik, átmenetileg tért vissza a heti egy ajándékra az Epic Games Store, a jövő héten ugyanis ismét két ingyenes játékot kapunk az üzlettől, az egyikük ráadásul kifejezetten friss darab.
1553868000

Hyper Light Drifter - animációs sorozat készül belőle

A Netflix Castlevania-sorozata mögött álló Adi Shankar ráharapott mostanában a videojátékokra, az ő produceri közreműködésével készül animációs sorozat a Hyper Light Drifter alapján is.
1536048000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az őszre, ez pedig a játékiparban egyet jelent azzal, hogy alacsonyan szállnak a jobbnál jobb megjelenések. Már ez a pár nap is remek ízelítőt ad abból, hogy mi vár ránk a következő hetekben!
1535551252

Switch - terítéken a közeljövő indie címei

Ismét bemutatózott a Nintendo, a műsor a Switchre érkező független játékok körül forgott. Mindegyik cím a következő pár hónap során lát napvilágot a konzolra. Megkapjuk az Into the Breach, a Transistor és a Hyper Light Drifter portját is.