Új játékot jelentettek be a Guild Wars fejlesztői

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Az NCSoft első stratégiai játéka egy új világban fog játszódni. Az eddigiek alapján a játékmenet szerves részét fogja képezni, hogy a játékosoknak össze kell fogniuk a megpróbáltatásaik során.

A Guild Wars-játékok után erős irányváltásnak tűnhet egy RTS készítése, azonban az NCSoft csapata úgy tervezi, hogy az MMO-k fejlesztése alatt összegyűjtött tudásával egy, a zsánerben eddig nem látott léptékű és minőségű címet fognak letenni az asztalra. Az elképzelés nem alaptalan, hisz a stúdiónak van tapasztalata a nagy tömegeket felvonultató csaták terén.

A trailer alapján a városunk építése és fejlesztése ugyanannyira hangsúlyos lesz, mint a csapatok toborzása és menedzselése. Azonban fontos kiemelni, hogy a látottak még bőven egy fejlesztés alatt álló játékból származnak, így még bármi változhat.

A tervek szerint a játék PC-re és mobilokra fog megjelenni, viszont megjelenési dátumot vagy hozzávetőleges időablakot nem közöltek a fejlesztők.

6.
6.
Extol
Na máris jobb a kedvem
5.
5.
minikahona
#4: Egy idöben pletykálták a dolgot, de pár éve az ANet től elküldtek egy rakás embert, állítólag mind mobil fejlesztö volt. Anno az NCSoft a mobilba látta a jövőt, de mivel nagy volt a felháborodás a Diablo mobil játék körül, visszatáncoltak.
Állítólag most is fejleszt valamit a háttérben az ArenaNet, de hogy köze van e a Guild Wars franchise hoz, háát nem tudom. Szerintem nincs, legalábbis az utóbbi idöben azt kommunikálja a cég hogy a GW2-t nem hagyják el és hogy folyamat jönni fognak az új tartalmak, mini expansionok. Majd kiderül.
4.
4.
Extol
#3: Értem, egy ismerősöm szerint a GW3 ha lesz is már mobiljáték lesz.
3.
3.
minikahona
A Guild Warst és a 2. részét az ArenaNet fejleszti, ami tény hogy az NCSoft tulajdonában van de nem egyenlő vele. Az ArenaNet az NCSoft nyugati központja lényegében. Szóval szerintem semmi köze sincs ennek a játéknak a GW2-höz vagy az ArenaNethez. Föleg hogy koreai oldalon lett bejelentve. Ha ANetes volna akkor angol lenne az oldal és ott lenne a logójuk is.
2.
2.
Extol
Azt gondoltam legalább GW3-al foglalkoztak eddig. Csalódás
1.
1.
DragonBleacPiece
hát ez elég olcsó húzásnak és gyenge eresztésnek tűnik a guild wars minőséghez képest
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...