Frissítést kap a Need for Speed Unbound

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 16.
  • Hír
Link másolása
A bejelentés alapján a frissítés minden platformra érkezik, és ingyenes lesz. A tartalmak sokrétűek lesznek, mint például a rendőrök a multiplayerben vagy a napi küldetések.

A sorozat legújabb részéhez készített Volume 2 az első ilyen kiegészítő csomagja lesz a játéknak, és várhatóan nem az utolsó. Ha ez valóban így van, az jelentősen megnövelné az Unbound élettartamát. Ez azért is lenne jó húzás, mivel a játék alapvetően pozitív fogadtatást kapott, így pedig az élettartama elég hosszú lenne ahhoz, hogy a következő NFS-játék készítésére is legyen elegendő ideje a fejlesztőknek.

A jelenlegi frissítés behozza a rendőröket a multiplayer futamokra, így nem csak a többi játékosra kell majd figyelni, de arra is, hogy ne kapjon el minket a jard. 30 új Hot Lap futamot is kapunk, illetve napi küldetéseket is teljesíthetünk majd, amelyekért külön jutalom jár. A frissítésben lesz egy opcionális, fizetős DLC is, amellyel a játékosok feloldhatják a térképen az összes gyűjthető tárgyat és aktivitási lehetőséget 5 dollárért cserébe.

A frissítés március 21-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

4.
4.
Shame.
Remélem összegyűlt a csávónak egy rendes lökhárítóra…
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...