Itt az Epic Games Store legújabb ajándéka

  • Írta: szlav
  • 2023. március 16.
  • Akció
Link másolása
A Warhammer 40,000 rajongói dörzsölhetik a markukat, ezen a héten ugyanis egy kiváló stratégiai játékot ragadhatunk ki a legsötétebb távoli jövő univerzumából.

Az Epic Games ezúttal is óramű pontossággal szállította a hét legújabb ajándékát. Most a Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War válhat örökre a gyűjteményünk részévé. Egy kiváló körökre osztott stratégiai játékról beszélünk, melynek már az alapjátékában is a Warhammer 40K négy népszerű frakcióját (Űrgárdisták, Astra Militarum, Orkok és Necronok) ereszthetjük egymásnak, és akkor még szó sem esett az ütős DLC-csomagokról. A dolgok menetét már ismeritek: jövő csütörtökig szerezhetitek be a játékot az Epic Games Store weboldalán vagy az asztali kliensben.

Habár megszoktuk, hogy a heti játék ingyenessé válásával a következő hét ajándékról is lerántják a leplet, az Epic Games Store ezúttal nem árulta el, hogy milyen finomságra számíthatunk a jövő héten. Van egy olyan sejtésünk, hogy valami nagy dobást rejtegethetnek, úgyhogy érdemes lesz majd jövő csütörtökön is visszanéznünk hozzájuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...