Diablo IV - hosszú beléptetés, haldokló szerverek fogadták az előrendelőket

  • Írta: szlav
  • 3 napja
  • Gyászhír
Link másolása
Habár ezen a hétvégén még csupán az előrendelők férhettek hozzá a Diablo IV korai változatához, a játékosok rohama egyből kifektette a játék szervereit.

Nem indult túl fényesen a Diablo IV zárt bétája, de valljuk be, az elmúlt években ez papírforma a Blizzard játékainál. Ahogy a World of Warcraft és az Overwatch 2 szerverei is rendszeresen megadják magukat, ha valami nagy újdonság érkezik, a Diablo IV sem járt másképp, pedig egyelőre még csak az előrendelőket engedték (volna) be Sanctuary démonoktól hemzsegő világába.

A tegnap este elstartoló előrendelői béta hosszas, gyakran több órán át tartó beléptetési sorbanállással fogadta a játékosokat, de a legtöbb esetben azok számára sem volt zökkenőmentes a játék, akik az elsők közt bejutottak, vagy éppen volt türelmük kivárni a beléptetés hosszú folyamatát.

A Blizzard customer service-csapata már tegnap éjjel közölte, hogy tudnak a problémáról és aktívan dolgoznak az orvoslásán. Habár az első nagy roham alábbhagyott, így a cikk írásakor, vagyis szombat délelőtt már határozottan jobb a helyzet, a Blizzard továbbra is számos olyan javításra váró problémát tart szem előtt, ami még kikupálásra vár.

Reméljük, hogy a jövő hétvégén élesedő open beta, illetve a június 6-án érkező teljes játék megjelenésekor kevésbé lesz döcögős a helyzet!

6.
6.
hedzsooo
Jo jatek lesz ez lehet. Majd ugy 1,2 ev mulva
5.
5.
crytek
O jaj. Nem csak a cod érdekel mindenkit? Csak a szoni meg ne tudja emiatt is elkezd sírni
4.
4.
DarkLord
Megszoktuk már a dolgot... viszont jövő héten, akkor tényleg esélytelen játszani vele, ha most ez van az előrendelőkkel is. Folyamat írja, hogy elnézést blablabla a sok várakozási időért a szerverek, ha kidobnak stb. dolgozunk rajta maszlagot. Ha tudják mindig ez van náluk, azért felkészülhetnének legalább egyszer a dologra normálisan, így 2023-ban már illene nem? A megjelenés napján is ez szokott lenni szóval csak Blizzard feeling :D
3.
3.
Chdz
Mi lesz itt a nyílt-bétán... Akkora rottyanás lesz, mint legalább a 3 volt annak idején. Amikor megjelenik 2-3 napig minden platformon döglődni fog..
2.
2.
Doomsayer
Írta: szlav 1 órája Gyászhír XD

Amúgy ezt a hírt már 2016-ban is meg lehetett volna írni. Mármint meglepődött valaki?
1.
1.
markoci555
ha talán nem csak egy hétvégét adnának, hanem egy hetet, még esély is lenne rá, hogy a mindenkinek-nyílt bétával próbát tegyek, de ha már itt letérdelt, akkor szerintem le se töltöm, nincs kedvem egy több tízezres listára otthagyni a gépet, hogy aztán kidobjon afk miatt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...