Egyre közelebb a Counter-Strike 2 bejelentése

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 19.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák egyre csak gyűlnek és erősödnek a Counter-Strike 2 kapcsán, a legújabb fejlemények szerint a Valve már levédette a CS2 márkanevet az Egyesült Államokban.

A fejlesztő-kiadó Valve egy új szellemi tulajdonra vonatkozó védjegykérelmet nyújtott be az Egyesült Államok hivatalához, ezzel is hitelt adva azoknak a pletykáknak, amely szerint a hamarosan bejelenthetik a Counter-Strike 2-t.

Nem csupán a "CS2" márkanév, hanem az ahhoz kapcsolódó egyéb elnevezések is a kérelem részét képezik, így szinte biztosra vehető, hogy a manapság játékosszám-csúcsokat döngető Counter-Strike: Global Offensive folytatásáról van szó. A szabadalmakat egyébként március 14-én nyújtotta be a Valve, azaz friss akcióról van szó.

Persze mindez lehet, hogy csak a véletlen műve, de az elmúlt hetek szóbeszédei után mi arra tippelünk, hogy hamarosan pezsgőt bonthatnak a rajongók.

3.
3.
vortel
2.
2.
Kamukaze
Majd mi eldöntjük, mennyire ereszkedünk le a pórnéphez és óhajtunk nagyvonalúak lenni a lényegesebb kéréseitekhez, csicskák.. Üdv nektek és éljen a királyotok!

Gabe a pénzeszsák
1.
1.
markoci555
remélem nem lesz igazam, de a játékosok többségének nagy pofára esésben lesz része, mivel bazi nagy újításokat várnak, akár grafika terén, felszálltak a hype vonatra, közben sokkal alapvetőbb cuccok fognak jönni, meg azt se gondolom mindenkinek csak úgy elérhető lesz pár napon belül, hanem kiválasztós bétára meg egyebekre tippelnék

én már azzal is beérném, ha kigyomlálnák a csalókat, meg rendbe szednék a közösséget és a szervereket, meg nyitottabbak lennének egy normális fan-dev kommunikációs csatornára mert a steam fórum tele van spammelve
na meg a régóta várt 128 tick, ami igazából nemtom, hogy észrevehető változást fog-e nyújtani, de egy competitive játékban így tizenévek után már illene legalább választható opcióként betenni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...