Denzel Washington a Gladiátor 2 fedélzetén

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint az Oscar-díjas Denzel Washington is csatlakozik a Gladiátor 2 stábjához, a szinész ráadásul már a végső tárgyalásokat folytatja Ridley Scottékkal.

Denzel Washington lesz egyik fontos szereplő a Gladiátor közelgő folytatásában, tudta meg a Deadline. A forrásokat ugyan a lap nem nevezte meg, de megbízhatóak az információi, ahogyan az is, hogy az Oscar-díjas színészlegenda már a tárgyalások végső fázisában jár, szinte már aláírt a produkcióhoz.

Ha az értesülések igaznak bizonyulnak, ez lesz az első alkalom közel 16 év után, hogy Washington és a rendező, Ridley Scott újra együtt dolgozik Az amerikai gengszter után. Annyi biztos, hogy a Gladiátor 2-ben szerepelni fog még Paul Mescal, a rendezői székbe pedig ezúttal is Scott ül majd.

A producerek Michael Pruss, Doug Wick, és Lucy Fisher lesznek, mig a forgatókönyvet David Scarpa jegyzi majd.

A sztoriban nem tűnik fel Russel Crowe karaktere, Maximus, hiszen jó pár évvel az első film eseményei után járunk. Főhősünk Lucius, Lucilla fia lesz, akit Maximus mentett meg a 2000-ben bemutatott első részben. Hogy Denzel Washington kit alakít majd a folytatásban, azt még nem hozták nyilvánosságra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...